TEŠKU DIJAGNOZU SAZNALA NAKON POROĐAJA: Borila se kao lavica i umrla u 35. godini, a jedna od njenih POSLEDNJIH OBJAVA je bolna
Foto: Printscreen/Instagram

BILA JE ZVEZDA BI-BI-SIJA

TEŠKU DIJAGNOZU SAZNALA NAKON POROĐAJA: Borila se kao lavica i umrla u 35. godini, a jedna od njenih POSLEDNJIH OBJAVA je bolna

Pop kultura -

Zvezda Bi-bi-sija i glumica Medi Anholt umrla je u 35. godini nakon borbe s retkim oblikom raka mozga.

U objavi na platformi GoFundMe njena porodica je objavila tužnu vest.

"S dubokom tugom objavljujemo da je umrla Medi Anholt, naša voljena ćerka, sestra, prijateljica, supruga i majka, koja je napustila ovaj svet u sredu 13. septembra, s 35 godina. Možda znate da joj je nedugo nakon što je prošle godine rodila svoju neverovatnu ćerku Opal dijagnostikovan redak i agresivan oblik raka mozga. Operaciju i lečenje koji su usledili podnosila je s neverovatnom gracioznošću i hrabrošću, uz podršku svoje porodice i odanog supruga Bena. Poslednje nedelje provela je u kući svojih roditelja, okružena ljubavlju, mirom i zvukovima prirode", objavila je njena porodica.

"Duboko smo zahvalni brojnim prijateljima koji su nas podržavali svojom ljubavlju i molitvama u ovom teškom trenutku - kao i bezbrojnim medicinskim sestrama, lekarima i NHS-u u celini, koji su se prema njoj odnosili s nepogrešivim dostojanstvom i saosećanjem. Posebno bismo želeli da se zahvalimo veličanstvenom timu Seaton Hospice at Home, koji je utelovljenje empatije, profesionalizma i ljubavi", zaključili su.

Porodica je pozvala Medine obožavatelje da doniraju udruženju Women's Aid, za koju se ona zalagala s posebnom energijom i humorom.

Anholt je glumila u nekoliko sitkoma Bi-bi-sija, ITV-a i Channel 4 i bila je redovan gost u emisiji This Morning.

Bila je i ambasadorka organizacije Women's Aid i napisala je dve knjige o porodičnom nasilju i toksičnim vezama. Za The Sun je 2022. godine pisala o tome kako možete da izađete iz toksične ili nasilne veze, a da pritom brinete o sebi.

U jednoj od poslednjih objava na Instagramu, od pre nekoliko meseci, zvezda Bi-bi-sija je pisala o svojim planovima za budućnost. U crvenoj haljini ponosno je pozirala uz svoje knjige.

"Sada zapravo živim u crvenim haljinama i s ružem koji tačno odgovara naslovnici moje knjige. Pogledajte izbliza i videćete više kutija koje nesigurno balansiraju na stolu s knjigama i cvećem. Iza kulisa snova", napisala je Medi.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track