ILON MASK SE OKOMIO NA AMBER HERD: Kaže da je s njom proveo 18 meseci NEUMOLJIVOG LUDILA, a ovaj nje ODGOVOR nije očekivao
Foto: Instagram/amberheard

PRIČA O NJOJ U SVOJOJ BIOGRAFIJI

ILON MASK SE OKOMIO NA AMBER HERD: Kaže da je s njom proveo 18 meseci NEUMOLJIVOG LUDILA, a ovaj nje ODGOVOR nije očekivao

Pop kultura -

Ponovo svi pričaju o nekadašnjim ljubavnicima, Ilonu Masku, koji ima, najblaže rečeno, još nekoliko biranih reči da podeli o odnosu s Amber Herd.

Ako ste bili u toku, verovatno imate neku ideju o drami koja se događa između izvršnog direktora "Tesle" i glumice iz "Akvamena". Ranije ove nedelje, Ilonova istoimena biografija stigla je na police, a u poglavlju fokusiranom na njegove "problematične odnose", tehnološki mogul i filmska zvezda otvorili su se o svojoj "toksičnoj" romansi, koja je zvanično započela 2017. i završila se sledeće godine.

Ilon je njihovu vezu opisao kao "brutalnu", a ona je zagonetno podelilu tu vest i komentarisala:

Amber Herd
foto: Profimedia

“Ilon voli vatru i ponekad ga ona opeče.”

Međutim, u najnovijem odlomku knjige, Ilon ide korak dalje, nazivajući svoju bivšu vezu s 37-godišnjakinjom "neverovatno bolnom".

Dosta brutalno, pogotovo s obzirom na činjenicu da je Amber u istom poglavlju priznala:

"Jako ga volim."

Ilon Mask
foto: EPA Ludovic Marin Pool

"18 meseci neumoljivog ludila"

Ilon je takođe opisao vezu kao "18 meseci neumoljivog ludila", ali sebe kao "budalu" zbog ljubavi. Njegov brat Kimbal Mask opisao je odnos njega i Herd kao "toksičnu noćnu moru". Takođe je rekao da njegov brat pada na žene koje su "lepe", ali "imaju vrlo mračnu stranu"!

U biografskoj knjizi Ilona Maska, čiji je autor Volter Ajzakson, vrlo je opširno opisana propala veza najbogatijeg čoveka na svetu i globalno popularne Amber Herd.

Ali, čitaocima je knjiga postala znatno zanimljivija nakon jednog Ilonovog neočekivanog poteza.

Amber Herd
foto: KEVIN LAMARQUE / AFP / Profimedia

Naime, Ilon je na svom profilu na društvenoj mreži X objavio provokativnu sliku Amber koja se u sobi nalazi oskudno odevena, ali je pritom utelovila lik Mercy iz video igre Overwatch.

Mnogima se taj njegov potez nije svideo. Internet ga sada razapinje zbog te odluke.

Iako je njihova veza bila problematična, Amber tvrdi kako su se povezali na dubljem nivou gde su se njihovi razgovori vodili na intelektualnom nivou, a najdraža tema im je bila nauka kojom je Amber toliko opčinjena.

Ilon Mask
foto: Profimedia

Burna, vatrena veza

Bez obzira na to što su se Ilon i Amber slagali i imali mnogo zajedničkih tema na temelju kojih su mogli da se povežu, njihova veza je ipak bila burna.

"Ilon je voleo da se igra vatrom i ponekad ga je ta ista vatra opekla", kaže Amber.

Što se tiče porodice i prijatelja koji su izbliza svedočili njihovu odnosu, Amber nije bila previše omiljena u tom uskom krugu.

Štaviše, bivša žena Ilona Maska prezirala je Amber, baš kao i njegov brat Kimbal Mask.

"Bila je toksična i njihova veza nije bila ništa manje od noćne more", tvrdi Kimbal.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

00:57

SUĐENJE DECENIJE JE ZAVRŠENO! Džoni Dep izdominirao i dobija 15.000.000 $ zbog KLEVETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track