"UGURAO MI JE POLNI ORGAN U GRLO!" Isplivali detalji o grozotama slavnog glumca kog su optužili za napad i zlostavljanje žena
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

optužen

"UGURAO MI JE POLNI ORGAN U GRLO!" Isplivali detalji o grozotama slavnog glumca kog su optužili za napad i zlostavljanje žena

Pop kultura -

Glumac Rasel Brend optužen je za silovanje, seksualni napad i zlostavljanje četiri žene, prema zajedničkoj istrazi londonskog Sandej tajmsa, Tajmsa i Čenela 4 Dispečeš, a jedan od njegovih tužiteljki je navodno imala samo 16 godina u to vreme.

Brend je ranije objavio preventivni video u kojem je demantovao optužbe na Jutjubu i Iksu (bivši Tviter), ne pominjući žene koje su ga tužile.

On je negirao navode medija, insistirajući da su njegovi odnosi uvek bili sporazumni. On je te izveštaje opisao kao "nečuvene i agresivne napade".

"U vreme najveće slave sam veoma, veoma promiskuitetan. Međutim, odnosi koje sam imao su bili apsolutno uvek sporazumni. Uvek sam bio transparentan po tom pitanju tada, skoro previše transparentan, a ja sam transparentan i sada. Da li je u igri neka druga sgenda?", on izjavio je.

Jedna od njegovih tužiteljki tvrdi da je imala 16 godina kada su započeli vezu, a upoznali su se dok su bili u kupovini u centru Londona.

Žena, čije je pravo ime promenjeno u članku Sandej tajmsa, kaže da je Brand poslao auto u njenu školu da je pokupi sa časa.

Kaže da ju je smatrao detetom tokom njihove tromesečne veze, nazivajući je "moja beba" i "moja mala lutka" kada je otkrio da je nevina.

Rasel Brend
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Komičar joj je jednom prilikom "ugurao penis u grlo", a prestao je tek pošto ga je ona udarila pesnicom u stomak, navodi list.

Druga žena tvrdi da ju je Brand silovao u svojoj kući u Los Anđelesu. Novinski izveštaji tvrde da je istog dana lečena u kriznom centru za silovanje i da mu je nakon toga poslala poruku u kojoj je pisalo: „Kada devojka kaže NE, ona misli ne“.

Treća žena tvrdi da ju je seksualno napao u svojoj kući u Zapadnom Holivudu nakon što su se upoznali u Anonimnim alkoholičarima.

Kejti Peri, Rasel Brend
foto: Profimedia

Četvrta tvrdi da ju je fizički i emocionalno zlostavljao i da joj je „hvatao” i „grizao” lice.

Danijel Slos, komičar koji jedini želi da bude imenovan, kaže da je Brandovo ime lebdelo u onlajn ženskim grupama. „Znam da su žene mnogo, mnogo godina upozoravale jedna drugu na Rasela“, rekao je on za Sandej Tajms.

(Kurir.rs/Index.hr)

Bonus video:

01:08

Producent i glumac Nedeljko Bajić o tome kako je dobio ime, slučajni susret u Sarajevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track