GLUMAC PROGOVORIO O RAZVODU POSLE 27 GODINA: Uhvaćen bez burme, a mnogi kažu da je uništen zbog KRAHA BRAKA! (VIDEO, FOTO)
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

tužno

GLUMAC PROGOVORIO O RAZVODU POSLE 27 GODINA: Uhvaćen bez burme, a mnogi kažu da je uništen zbog KRAHA BRAKA! (VIDEO, FOTO)

Pop kultura -

Hju Džekmen nije baš spreman da priča o raskidu sa suprugom posle 27 godina braka osim onoga što je već rekao u izjavi.

Međutim, on je zadržao nivo kada ga je paparaco "isprepadao" na ulici i postavio mu nezgodna pitanja. Očekivano, na glumčevoj ruci nije bilo burme.

Naime, glumcu je prišao paparaco u subotu u Njujorku sa pitanjima o njegovoj razdvojenosti od Debore Li Furnes, sa kojom je Hju bio u braku poslednjih 27 godina. Zato je njihova objava o razvodu bila veoma šokantna.

Hju Džekmen, Hju Džekman
foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Bili smo blagoslovljeni što smo zajedno skoro 3 decenije kao muž i žena u divnom braku pune ljubavi. Naše putovanje se sada menja i odlučili smo da se razdvojimo kako bismo pratili naš individualni rast - rekli su Hju Džekmen i Debora Li Furnes u izjavi koju su dali za magazin People.

Debora Li Furnes, Hju Džekman
foto: Profimedia

- Porodica je uvek bila i biće naš prioritet kada preduzimamo naše naredno životno poglavlje sa zahvalnošću, ljubavlju i ljubaznošću. Veoma cenimo vaše razumevanje naše privatnosti i poštovanje porodice koja se sada trudi da prevaziđe novonastalu situaciju u životu. Ovo je jedina izjava koju ćemo dati - zaključio je par u izjavi koju su potpisali sa Deb i Hju Džekmen.

Međutim, paparaco je ipak rešio da postavi pitanje glumcu.

Naime, on je Hjua pitao kakvu vrstu individualnog rasta će tražiti on i Debora (aluzija na njihovu izjavu), a onda ga je glumac spustio na zemlju na najfiniji mogući način.

Hju je rekao da ne želi da priča o tome odmah i na tom mestu u improvizovanom intervjuu i da ceni ono što paparaco misli. Međutim, nije odutajao pa je krenuo da ga rešeta pitanjima, ali ga je Hju presekao i rekao da je ovo veoma teško vreme kroz koje prolaze. Na kraju je paparacon postavio i pitanje o filmu Dedpul 3 i nastavku snimanja, ali je Hju i tu ispao gospodin i kratko mu je rekao "Kada nam dozvole" praveći referencu na štajk koji traje i dalje.

Hju Džekmen, Hju Džekman
foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sa druge strane, izvor za Page Six kaže da je čuveni Volverin mnogo tužan i da pokušava da ne misli na razvod.

Takođe, isti portal tvrdi da se već duže vreme znalo da Hju Džekemnu i supruzi ne cvetaju ruže i da je razvod bio samo pitanje trenutka.

- Desilo se pre izvesnog vremena . Prijatelji i porodica su znali za to - rekao je izvor PageSix-a.

Jelena Đoković, Debora Li Furnes
foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Hju i Debora su se venčali 11. aprila 1996. godnu dana pošto su se upoznali, a posle mnogo veštačkih oplodnji i pobačaja rešili su da usvoje decu. 2000. su usvojili sina kom su dali ime Oskar, a posle 5 godina i Avu.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:42

PREDSTAVA BOLEST MLADOSTI U JUGOSLOVENSKOM DRAMSKOM POZORIŠTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track