SLAVNI ŠARMER UHVAĆEN S DADILJOM KOJOJ JE NAPRAVIO DETE: Ostavio ženu pa otišao s 24 godine mlađom devojkom koja im je čuvala decu
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

SREĆNI SU

SLAVNI ŠARMER UHVAĆEN S DADILJOM KOJOJ JE NAPRAVIO DETE: Ostavio ženu pa otišao s 24 godine mlađom devojkom koja im je čuvala decu

Pop kultura -

Holivudski glumac Lijev Šrajber snimljen je sa svojom 24 godine mlađom partnerkom Tejlor Neisen prvi put nakon što su dobili ćerku, kojoj su dali ime Hejzel Bi.

55-godišnji Lijev i 31-godišnja Tejlor šetali su se ulicama Njujorka s ćerkicom u kolicima, a bilo je to njihovo prvo pojavljivanje nakon što su poslednji put viđeni u avgustu dok je ona još bila u trudna.

Tejlor Neisen
foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac je srećnu vest o prinovi objavio na svom Instagramu i pritom otkrio i ime koje su joj odabrali.

"Jako sam srećan što je Hejzel Bi napokon ovde. Stigla je rano ujutru 27. avgusta i od tad nam je svaki dan kao san. I mama i beba su srećne i zdrave. Hvala svima na ljubavi i podršci", napisao je uz objavu.

Lijev već ima dvoje dece s bivšom partnerkom, 54-godišnjom glumicom Naomi Vots, 16-godišnjeg Aleksandra 15-godišnjeg Semjuela Kaia, a njima je nekad dadilja bila upravo Tejlor. Njih dvoje tako su se i upoznali, a nakon što su se Lijev i Naomi razveli, on je utehu pronašao u njoj.

Lijev Šrajber
foto: Roger Wong / INSTAR Images / Profimedia

Kada su počele da kruže prve glasine da su zajedno, glumčev portparol insistirao je na tome da je Tejlor dobra prijateljica koja tu i tamo pomaže oko dece, no brzo je svima postalo jasno da to nije istina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:28

MAJKE IMAJU POSEBNE ZAHTEVE OD DADILJA: Mogu da im čuvaju decu samo ako su vakcinisane i redovno rade OVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track