UHVATILA GA U PREVARI I SVE MU OPROSTILA ZBOG SKUPOG POKLONA: Rijaliti zvezda i njen NESTAŠNI DEČKO sad cvrkuću RAZGOLIĆENI
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

PROŠLOST JE IZA NJIH

UHVATILA GA U PREVARI I SVE MU OPROSTILA ZBOG SKUPOG POKLONA: Rijaliti zvezda i njen NESTAŠNI DEČKO sad cvrkuću RAZGOLIĆENI

Pop kultura -

Britanska rijaliti zvezda Kloi Feri (28) odmarala se nedavno u Španiji i bila u centru pažnje jer je uz nju bio dečko Džoni Vilbo, kojem je oprostila prevaru i dala novu šansu. Opuštali su se na bazenu, gde je Kloi u crnom bikiniju s tangama pokazala bujne obline. Nisu se odvajali jedno od drugog, a nekoliko fotografija divno provedenog dana su podelili i s pratiocima na društvenim mrežama.

Kloi Feri
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kloi je krajem avgusta proslavila rođendan i pohvalila se poklonom koji je dobila od svog Džonija. Reč je o Cartier prstenu od 1.860 funti, kojim ju je navodno verio. Prekidali su nekoliko puta, ali sad su odlučili da se posvete vezi i napraviti sve da ovog puta traju večno.

"Kloi nastoji da ostavi prošlost iza njih i želi da se zabavlja i uživa u životu s Džonijem", rekao je za The Sun izvor blizak rijaliti zvezdi. Prvi put su raskinuli u septembru prošle godine, kada ga je optužila da joj je iza leđa slao poruke drugim devojkama.

Pomirili su se i onda opet raskinuli nedelju dana kasnije. To je Kloi potpuno slomilo. Ipak, u decembru su opet bili zajedno, ali ne zadugo jer je Feri htela da bude sama.

Kloi Feri
foto: Mario Mitsis / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ne želim da budem ni sa kim. Imala sam tako lošu 2022. da jedva čekam 2023. godinu. Ništa ne može da pođe po zlu više od onoga što mi je učinila 2022, pa sam zapravo jako uzbuđena što ću neko vreme biti sama", govorila je za The Sun. Izgleda da se predomislila i da uživaju zajedno, a možda nas iznenade i informacijama oko skorog venčanja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track