NAJLEPŠA ŽENA SVETA OBRIJALA GLAVU?! Nakon što se izlečila od BOLESTI, na novim fotografijama nema svoju prepoznatljivu kosu
Foto: Printscreen/Instagram

da li je moguće?

NAJLEPŠA ŽENA SVETA OBRIJALA GLAVU?! Nakon što se izlečila od BOLESTI, na novim fotografijama nema svoju prepoznatljivu kosu

Pop kultura -

Nakon što je izlečena od lajmske bolesti, Bela Hadid (26) se vratila na modnu pistu, i snimila kampanju za koju je imala poseban imidž.

Manekenka je pozirala za kampanju brenda Mark Džejkobs u futurističkom izdanju i bez odeće, a kosu je za potrebe snimanja sakrila tako da izgleda ćelavo. Kampanja se zove "Heaven" (raj), a osim futurizma, na jednoj fotografiji iza njenih leđa izlaze "pipci".

Na prvu se činilo da je manekenka uistinu ćelava, ali već na sledećim fotografijama imala je svoju smeđu kosu. Kosa je bila samo dobro sakrivena za potrebe snimanja.

Manekenka je u zagrljaju s robotom koji, čini se, glumi njenog ljubavnika.

Podsetimo se da je Hadid napravila pauzu u karijeri i udaljila se od društvenih medija kako bi započela lečenje lajmske bolesti u nadi da će simptome hronične bolesti staviti „pod kontrolu“.

Izlečena je posle 10 godina. Bela je imala 14 godina kada je obolela od lajmske bolesti, koja se prenosi ubodom krpelja.

Bela Hadid
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, ona je 2019. godine proglašena najlepšom ženom sveta i 3 godine je imala tu laskavu titulu. Naime, naučnici i lekari su koristili tzv. zlatni presek koji se koristio još u antičkoj Grčkoj i nazivan je "božanskim". Pojam zlatnog preseka ispituje simetriju lica osobe i procenjuje njenu vizuelnu privlačnost.

Doktor Džulijan de Silva, poznati plastični hirurg iz Londona često objavljuje liste najlepših muškaraca i žena napravljenih upravo po zlatnom preseku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:11

NIJE ME PUSTIO, REKAO JE: TAKVOG SKOTA IMAM KOD KUĆE Poznata glumica o paklu kroz koji je prošla: Ljudi te poistovete sa ulogom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track