NOVA GLAVOBOLJA ZA MEGAN MARKL: Bivši muž joj sprema HLADNU OSVETU! Detalji njihovog PROPALOG BRAKA će ugledati svetlost dana
Foto: Profimedia

REŠIO I ON DA PROGOVORI

NOVA GLAVOBOLJA ZA MEGAN MARKL: Bivši muž joj sprema HLADNU OSVETU! Detalji njihovog PROPALOG BRAKA će ugledati svetlost dana

Pop kultura -

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, ovih dana je u problemu zbog činjenice da bi njen bivši suprug mogao da iznese u javnost "sveobuhvatnu" knjigu o njihovom propalom braku.

Bivša glumica, koja sada živi u Montesitu, navodno oseća "veliki strah" od toga da bi njen bivši suprug, Trevor Engelson, mogao da napiše knjigu u kojoj će otkriti pojedinosti o njihovom odnosu, propalom braku i razvodu, te joj time još više uništiti ugled.

Megan Markl, Trevor Engelson
foto: Profimedia

Dok Megan razmišlja o mogućem povratku na Instagram i potencijalnom obnovom svog bloga, jedan stručnjak za kraljevske teme tvrdi da je njen bivši suprug, Trevor Engelson, dobio ponude za pisanje knjige o svom braku s nekadašnjom glumicom iz serije "Suits".

Ova tajanstvena knjiga mogla bi da izazove nemir u Meganinom životu ako jednog dana završi na policama knjižara.

Megan Markl, princ Hari
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Život pre Harija

Megan je bila udata za Trevora, vlasnika producentske kompanije, od 2011. do 2013. godine.

Njen prvi brak nažalost nije opstao, a o njihovom razvodu i "nerazrešenim nesuglasicama" priča se i danas.

Nih dvoje upoznali su se 2004. godine, a bili su u vezi sedam godina pre nego su se venčali na plaži u Jamajci, 2011. godine.

Trevor Engelson
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, nakon što je dobila ulogu u popularnoj seriji "Suits" i preuzela ulogu Rejčel Zejn, počeli su da se pojavljuju prvi problemi u njihovom odnosu, tvrde bliski izvori.

Nakon razvoda, vojvotkinja je čak navodno svoje venčano i vereničko prstenje vratila bivšem putem pošte.

Poslovne ponude

Šuškanja o tome da bi vojvotkinjin bivši suprug mogao da napiše knjigu o svom vremenu provedenom s glumicom, postaju sve glasnija, a povodom toga se oglasio i kraljevski stručnjak i pisac, Neil Šon.

Megan Markl
foto: CB / CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

On tvrdi kako je Trevor bio zatrpan ponudama da napiše knjigu o svojoj bivšoj.

OK! Magazine ekskluzivno je otkrio Šonovo mišljenje o toj temi: "Mnogi agenti nudili su mu velike poslove i veliki novac kada je Megan bila na vrhuncu slave. Mislim da će proceniti i sagledati sve opcije."

Trevor Engelson
foto: Profimedia

Zatim je rekao da će Megan "zasigurno biti skamenjena" jer Trevor "zaista ima izvanrednu priču" u kojoj je imao "iz prve ruke iskustvo o tome kako je to biti prvi put u braku s glumicom".

Memoari o njihovom propalom braku, mogli bi da imaju dalekosežne posledice i po Megan i po princa Harija, koji se još uvek nije oglasio povodom teme.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track