ONO ŠTO JE KRALJICA PRED SMRT REKLA ZA MEGAN MARKL ŠOKIRALO JE CEO DVOR: Sad je jasno šta je stvarno mislila o njoj! SUROVO
Foto: EPA/ Will Oliver, Profimedia

OVO ĆE ODJEKNUTI

ONO ŠTO JE KRALJICA PRED SMRT REKLA ZA MEGAN MARKL ŠOKIRALO JE CEO DVOR: Sad je jasno šta je stvarno mislila o njoj! SUROVO

Pop kultura -

Kraljica Elizabeta dala je šokantan komentar o Megan Markl koji je iznenadio sve u palati.

Samo mesec dana pre smrti u 96. godini, pokojna kraljica navodno je vojvotkinju od Saseksa nazvala "zlom", kako je senzacionalno tvrdio Mirror.

Komentar je usledio u trenutku kada je odnos između Harija i Megan i kraljevske porodice dosegao najniži nivo i činilo se da pokojna kraljica "žali" što je princ Hari odstupio s mesta angažovanog člana kraljevske porodice i preselio svoju mladu porodicu u Sjedinjene Države.

Tvrdi se i da je kraljica opisala Megan na način da su se "svima obrve podigle". Navodno je iznela komentare tokom banketa u Balmoralu u avgustu prošle godine, piše Daily Record.

“To nije u kraljičinom stilu da upotrebi reč 'zla' da bi opisala Megan, ali prozrela je kroz nju. Bila je to zapanjujuća rečenica od žene koja najviše oprašta”, rekao je izvor za Spectator.

“Na piću pre večere, mala grupa je razgovarala s kraljicom i ona je objasnila da je Harijev susret s Megan bio potpuna katastrofa i opisala ju je kao zlu. Do tog trenutka svi smo znali da je kraljičino zdravlje narušeno i da su joj preostali meseci, a činilo se da joj je žao zbog toga kako su se stvari odvijale.”

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa izneli su niz oštrih optužbi na račun kraljevske porodice, uključujući tvrdnje o rasizmu i da nisu bili tu za Megan dok se borila sa suicidalnim mislima.

Harijevi memoari "Spare", koji su objavljeni početkom 202., dodatno su proširili svađu jer je detaljno opisao svoja osećanja otuđenosti kao član kraljevske porodice i izneo još više bombastičnih optužbi, uključujući da ga je njegov rođeni brat Vilijam napao tokom svađe.

Međutim, vojvotkinja je uvek hvalila kraljicu. Rekla je Opri Vinfri u čuvenom intervjuu: "Kraljica je uvek bila divna prema meni. Volela sam da budem u njenom društvu. Uvek je bila topla i gostoljubiva." Viđena je u suzama na sahrani Njenog Veličanstva prošle godine.

Govoreći za Variety u oktobru prošle godine, Megan je rekla: "Stvarno sam zahvalna što sam mogla da budem uz svog supruga i podržim ga, posebno u to vreme. Ono što je tako lepo je videti nasleđe koje je njegova baka mogla da ostavi na toliko frontova. Svakako, u smislu ženskog vođstva, ona je najsvetliji primer kako to izgleda.

"Duboko sam zahvalna što sam mogla da provedem vreme s njom i upoznam je. Bilo je to komplikovano vreme, ali moj suprug, uvek optimista, rekao je: 'Sada je ponovo ujedinjena sa svojim mužem'. Razmišljala sam o prvom zvaničnom angažmanu koji sam imala s njom, i kako je to bio poseban osećaj. Osećam se srećnom."

(Kurir.rs/ Daily Record/ Net.hr)

Bonus video:

01:47

ELIZABETA II SPASILA RUSE OD PROPASTI! Stručnjak otkrio kako je pokojna kraljica PROMENILA TOK ISTORIJE I ZAUSTAVILA HITLERA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track