RAZVOD GODINE POSTAJE SUROVI RAT: Ona tvrdi da je za RAZLAZ ČULA IZ MEDIJA, on joj ne da DECU, uzeo im i PASOŠE! TOTALNI HAOS
Foto: Profimedia

ŠOK DETALJI

RAZVOD GODINE POSTAJE SUROVI RAT: Ona tvrdi da je za RAZLAZ ČULA IZ MEDIJA, on joj ne da DECU, uzeo im i PASOŠE! TOTALNI HAOS

Pop kultura -

Američki pevač Džo Džonas (34) je na sudu u Floridi 1. septembra podneo zahtev za razvod braka od engleske glumice Sofi Tarner (27), a ona tvrdi kako su je mediji o tome obavestili tek četiri dana kasnije. A sad je u javnost procurio sudski dokument prema kome su uskoro bivši supružnici "dužni da pohađaju četverosatni kurs roditeljstva". Naime, Džo i Sofi roditelji su dveju maloletnih devojčica, a njihova brakorazvodna parnica biće, čini se, sve samo ne laka.

- Sve strane u postupku razvoda braka s maloletnom decom moraju da završe kurs za edukaciju roditelja i stabilizaciju porodice pre nego što sud donese pravosnažnu presudu - stoji u dokumentu koji je objavio The Mirror. Ako se bilo koji roditelj ne pridržava ovih uputstava, sudija mu može da "nametne sankcije" prema sopstvenom nahođenju.

Sofi Tarner, Džo Džonas
foto: Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Glumica je, saznaje se, u međuvremenu htela da odvede decu u Englesku, ali Džonas tvrdi kako je to trenutno nezakonito i nije u skladu sa zakonom Floride.

- Sofi je zahtevala da joj Džo preda pasoše kako bi mogla decu odmah da odvede iz zemlje. Ako on to prihvati, prekršiće nalog suda Floride - objasnio je pevačev predstavnik.

Sofi Tarner, Džo Džonas
foto: Profimedia

Izuzetak od pravila preseljenja može biti napravljen samo ako postoji "sporazum potpisan od obe strane". U zahtevu koji je predala sudu u Njujorku, Sofi pak tvrdi kako je prethodno postojao zajednički dogovor između nje i Džoa da presele svoju porodicu u Englesku. Takođe je izjavila i kako su svi tamo donedavno i živeli.

Džo je, uz Sofin pristanak, tokom proteklih nekoliko meseci decu vodio na turneju na kojoj je bio sa svojim bendom Jonas Brothers.

Glumica i dalje insistira na tome da je "Engleska uobičajeno prebivalište njihovo dvoje dece". Podsetimo, porodica je svoj dom u Majamiju dala na prodaju, što je, prema glumičinim rečima, bio očit korak prema stalnom preseljenju porodice u Englesku.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track