HOLIVUDSKI ZAVODNIK OPET ŠETA UPOLA MLAĐU DEVOJKU: Sveže razvedena, a svi kažu da će je šutnuti posle samo godinu dana zbog jednog
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

da li je moguće?

HOLIVUDSKI ZAVODNIK OPET ŠETA UPOLA MLAĐU DEVOJKU: Sveže razvedena, a svi kažu da će je šutnuti posle samo godinu dana zbog jednog

Pop kultura -

Leonardo Dikaprio (48) nekoliko godina unazad je ozloglašeno poznat kao muškarac u Holivudu koji je isključivo zainteresovan za manekenke koje imaju do 26 godina.

Leonardo Dikaprio
foto: Ciao Pix / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Čim upozna devojku, sat počinje da otkucava. Ako nakon nekoliko godina postane prestara, onda postane stvar prošlosti. Ista stvar je ako pokuša previše da mu se približi", ovim rečima je izvor blizak Leonardu Dikaprio opisao njegove odnose sa devojkama za Page Six.

Leonardo Dikaprio u poslednjih godinu dana je u nekoliko navrata bio viđen sa mlađanim lepoticama, ali prema poslednjim saznanjima lista Page Six viđen je kako se ljubi sa manekenkom Vitorijom Ćereti.

Par je zajedno prvi put viđen na Ibici početkom avgusta ove godine. Izvori koji su bliski Page Six-u kažu da je Dikpario došao na Nedelju mode u Milano kako bi podržao Vitoriju. Italijanska manekenka koja ima 25 godina bila je udata za di-džeja Matea Milerija od 2020. do juna 2023. godine. Ubrzo posle razvoda je viđena sa Dikapriom u javnosti.

Jedna od teorija koja je bila aktuelna prethodne godine zasnivala se na ideji da glumac potpisuje ugovore sa devojkama sa kojima se viđa jer nijedna posle raskida nikada ništa nije rekla za medije, ali ni tokom veze.

"Verovatno i one same potpišu da budu deo te igre na dve-tri godine. Vrlo je jasno da je svaka njegova veza klasičan PR za medije. Niko ništa ne bi posumnjao da se slučaj "prestara si posle 25 godina" ne ponavlja već dve decenije. Ovo je postalo već jezivo i bizarno. Sigurno ima nekog angažovanog da ih nalazi i upoznaje sa njim i da rade kako on kaže, što govori kakav je čovek", pisalo je u tvitu koji je pokrenuo priču o devojkama Leonarda Dikaprija.

Kada je u pitanju nova devojka glumca, na društvenim mrežama su se našalili da ima "fore 365 dana" i da joj ne daju ni minut više u odnosu sa njim.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

01:56

ODMORIĆU SE KAD UMREM! Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track