MEGAN MARKL JAVNO SE IZBLAMIRALA PRED KAMERAMA: Evo zašto je sada posle OVOG POTEZA svi prozivaju da je NEVIĐENI SNOB (VIDEO)
Foto: Amy Katz / Zuma Press / Profimedia

NOVI KIKS

MEGAN MARKL JAVNO SE IZBLAMIRALA PRED KAMERAMA: Evo zašto je sada posle OVOG POTEZA svi prozivaju da je NEVIĐENI SNOB (VIDEO)

Pop kultura -

Megan Markl i princ Hari nastavljaju sa svojim javnim angažmanima, podržali su proteklog vikenda humanitarni događaj One805Live! u Santa Barbari, u organizaciji slavnog glumca Kevina Kostnera. Dobrotvorni skup organizovan je na njegovom imanju vrednom 26 miliona dolara. Jedni na društvenim mrežama kažu "bravo", a drugi veoma kritikuju novi potez američke glumice i njenog supruga. Izdvojio se tako i naročito "sporan" detalj.

Zabeleženo je kako je Megan Markl pogrešila kada je stala na binu. Organizatorka je prilazila njoj i Hariju, sa mikfronom u ruci. Vojvotkinja od Saseksa pomislila je da je na nju red da se obrati okupljenima, ali to nije bilo u planu. Ovakav kiks koji se može desiti svakom, oni koji kritikuju Megan Markl jedva su dočekali.

U organizaciji događaja čija je svrha bila svakako najvažnija, bilo je više propusta pa je u jednom momentu došlo da zabune da Hari treba da održi govor što je ignorisao. Princ je zatim predao jednu od nagradu, nakon što je Megan Markl predala to priznanje.

princ Hari i Megan Markl
foto: Amy Katz / Zuma Press / Profimedia

Zabuna je bilo na događaju Kevina Kostnera, ali i dosta poznatih zvanica poput Opre Vinfri, Eleen Dedženeris i Porše de Rosi. U komentarima na društvenim mrežama, ispod objava sa događaja, neki komentarišu da Megan Markl i princ Hari konačno rade ono što vole ali tu su i oni koji poručuju da je američka glumica primer istinskog snoba koji jedva dočeka da se dočepa veće pozicije na društvenoj lestvici i da joj najvažnije da stalno bude u centru pažnje.

princ Hari i Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Similar

Podeljene komentare pokrenuo je i njen način odevanja pa jedni kažu da je blistala u kaputu Carolina Herera i ravnim Manolo Blahnik cipelama, dok drugi ističu da je taj sjaj papreno skup, i u prilog tome dodaju činjenicu da je Megan nosila i Cartier sat od 6.300 dolara.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track