KIM KARDAŠIJAN BEZ EKSTENZIJA I SA ULTRA KRATKIM OBRVAMA IZ 90-TIH: Svi kažu da je ISKOPIRALA Kanjeovu suprugu, a evo kako izgleda
Foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

transformacija

KIM KARDAŠIJAN BEZ EKSTENZIJA I SA ULTRA KRATKIM OBRVAMA IZ 90-TIH: Svi kažu da je ISKOPIRALA Kanjeovu suprugu, a evo kako izgleda

Pop kultura -

Kim Kardašijan imala je brojne transformacije izgleda, ali je novom promenom skoro pa nadmašila sve prethodne. TV zvezda pozirala je sa kratkom kosom i ultratankim obrvama, kakve su se nosile devedsetih. Na Instagramu je mnogi porede sa suprugom Kanjea Vesta Bjankom Ćenzori koju su ranije zvali njenom kopijom. Da li se krug okrenuo?

Nove slike Kim Kardašijan su iz 10. izdanja CR Fashion Book. Ona je pozirala i za prvi broj i zahvalila se što je ponovo izabrana.

"Nemoj ovo više nikad da radiš", "Izgledaš kao Bjanka Ćenzori, čudno je", Kratka kosa ti ne pristaje", "Ličiš na Bjanku", komentarišu transformaciju na Instagram profilu Kim Kardašijan.

Bjanka Ćensori
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Drugi dodaju da Kim Kardašijan kritikuju šta god da uradi, kontriraju kritikama pa poručuju: "Izgledaš divno".

Ironija je da se dugo pričalo da Kanje Vest želi da Bjanku Ćenzori pretvori, stiom i izgledom, u bivšu suprugu, a da se sada komentariše da Kim kopira sadašnju partnerku svog bivšeg muža. Možda to ni ne čudi s obzirom na to da se Bjankina izdanja izuzetno prate. Kim teško da nedostaje ta vrsta pažnja, ali ako želi da im doskoči, uspela je.

kanje vest
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kim Kardašijan je u intervjuu za CR Fashion Book pričala o deci, ističući da želi da neguje njihova različita interesovanja kako bi bili 100 odsto svoji. Trudi se da decu vodi na putovanja da bi ona upoznala različite kulture. Napomenula je da je za njenu širu porodicu karakteristično to što su svi bliski pa se i dalji rođaci posmatraju kao braća i sestre. Nada se da će to njeni naslednici umeti da cene, piše InStyle.

Kim Kardašijan
foto: LAGOSSIPTV/BUZZIPPER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

TV zvezda je pre velike transformacije, objavila selfi na Instagramu (fotografija na početku teksta) kojim je otkrila da podržava trend bombastičnih dekoltea koji prati i Selena Gomez.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track