LEGENDARNI GLUMAC PROŠETAO 40 GODINA MLAĐU ŽENU: Starosna razlika se uopšte ne vidi, a svi se šale da je pronašao FONTANU MLADOSTI
Foto: Scott Kirkland for The Wallis Annenberg Center / Shutterstock Editorial / Profimedia

pikard

LEGENDARNI GLUMAC PROŠETAO 40 GODINA MLAĐU ŽENU: Starosna razlika se uopšte ne vidi, a svi se šale da je pronašao FONTANU MLADOSTI

Pop kultura -

Proslavljeni glumac Patrik Stjuart (83) sinoć se ruku pod ruku sa svojom 39 godina mlađom suprugom Sani pojavio na otvaranju nove sezone Metropolitan opereske kuće u Njujorku.

Holivudska legenda opredelila se za klasično crno odelo, belu košulju i crnu leptir-mašnu, a moramo priznati da se zaista drži neverovatno dobro u svetlu činjenice da je uveliko zagazio u devetu deceniju.

Patrik Stjuart
foto: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Ko bi rekao da je razlika između Patrika i njegove supruge Sani Ozel (44) skoro pune četiri decenije! Ova dama blistala je u glamuroznoj zlatnoj haljini sa šljokicama, koju je pustila da govori sama za sebe, upotpunivši je samo jednom zlatnom narukvicom.

Par se retko pojavljuje u javnosti, ali kada to urade, uvek rado poziraju okupljenim fotografima, premda se čini da Patriku poziranje bolje ide od ruke. Ova 44-godišnjakinja je svojevremeno i sama to priznala, u intervjuu za "Female First" istakla je da nikako ne može da se navikne na život pod svetlom reflektora, ali da tome čak ni ne teži.

Patrik Stjuart
foto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Kada dođe vreme da moramo da idemo na neka otmena mesta, kao što su dodela Emi ili BAFTA nagrada, ja se i dalje osećam kao ona devojka iz Rena u rukama džentlmena kao što je Patrik. I iskreno, nadam se da ću se tako osećati zauvek", rekla je ona pre nekoliko godina.

Inače, par se upoznao još 2008. u jednom restoranu u Bruklinu gde je Sani radila kao konobarica."Ona mi je ljubazno rekla da želi da vidi predstavu "Macbeth" u kojoj sam tada igrao i dao sam joj svoj broj telefona. To je jedini put u životu da sam tako nešto uradio. Oduvek sam imao pravilo da ne dajem svoj broj osobama koje ne poznajem. Intuicija je sve u takvoj situaciji. A ja sam osetio da razgovaram sa finom, inteligentnom, zanimljivom, prelepom ženom. Retko se svi ti elementi spajaju u isto vreme", rekao je jednom prilikom glumac.

Patrik Stjuart
foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Par je nakon predstave počeo da se viđa bez obaveza, ali je njihov odnos ubrzo prerastao u pravu ljubav. Bračne zavete razmenili su 2013. u meksičkom restoranu, a to su učinili u krugu najbližih prijatelja.

Sani je takođe rekla da im ne smeta razlika u godinama i da u njihovom odnosu to nema nikakav značaj.

Patrik Stjuart, Sani Ozel
foto: Profimedia

"On je toliko mladalački nastrojen, a pretpostavljam da sam ja stara duša, pa smo premostili taj jaz. To se jednostavno ne primećuje. On je čak i fizički u boljoj formi od mene, a to me nekada razbesni", objasnila je ova dama.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

00:33

NEPRIMERENO SAM MORAO DA UPOZORIM NASILNIKE KAKO BI SE SMIRLI! Glumac otvorio dušu: Ta grupa se preselila iz Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track