JOŠ SE ZVANIČNO NIJE NI RAZVEO, A VEĆ POKAZAO KOLIKO MU FALI ŽENA: Hju Džekman pokazao surovu realnost SAMAČKOG ŽIVOTA (FOTO)
Foto: Steven Paston / PA Images / Profimedia

MNOGI GA RAZUMEJU

JOŠ SE ZVANIČNO NIJE NI RAZVEO, A VEĆ POKAZAO KOLIKO MU FALI ŽENA: Hju Džekman pokazao surovu realnost SAMAČKOG ŽIVOTA (FOTO)

Pop kultura -

Čini se da se Hju Džekman ne snalazi najbolje u kućnim poslovima, a za početak bi mu dobro došla pomoć u kuhinji nakon razvoda od dugogodišnje supruge Debore Li Furnes. Australijski glumac, koji je samac prvi put nakon 27 godina, u Instagram storiju dao uvid u ne tako glamuroznu stvarnost svog momačkog načina života.

Svoje obožavatelje je 54-godišnja glumačka zvezda prilično zabavila objavivši fotografiju svoje mašine za pranje posuđa koja je puna sapunice sapunice, nakon katastrofalnog pokušaja pranja nekoliko šoljica i plastičnih posuda. Svoju objavu je jednostavno opisao s "ups!" ikonicom.

Hju Džekman
foto: Printscreen Instagram

Korišćenje neodgovarajućeg deterdženta ili korišćenje previše proizvoda česti su uzroci preplavljivanja mašina za sudove sapunicom. I dok je ranije Džekman u takvim situacijama mogao u pomoć da pozove svoju uskoro bivšu ženu, čini se da je glumac sad prisiljen sam da se nosi s kućnim katastrofama.

Naime, Hju i 67-godišnja Debora Li šokirali su obožavatelje početkom meseca objavivši da se rastaju nakon 27 godina braka.

Hju Džekman, Debora Li Furnes
foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

"Bili smo blagosloveni što smo delili gotovo tri decenija zajedno u predivnom braku punom ljubavi. Naše se putovanje sada menja i odlučili smo da se razdvojimo kako bismo nastavili s ličnim rastom. Naša porodica je bila i uvek će biti naš najveći prioritet. Krećemo u ovo sledeće poglavlje sa zahvalnošću, ljubavlju i dobrotom. Izuzetno cenimo vaše razumevanje i poštovanje naše privatnosti dok naša porodica prolazi kroz ovu promenu", rekao je par u izjavi koju je časopis People dobio ranije ovog meseca. Bivši par je ove reči potpisao jednostavno kao "Deb i Hju Džekman", dodajući: "Ovo je jedina izjava koju će ijedno od nas dati".

Australijski par u braku je dobio i dvoje dece; 23-godišnjeg Oskara i 18-godišnju Avu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track