PROŽDIRE MUŠKARCE, A ŽENE NE MOGU DA JE SMISLE: Zavide joj i kažu da je oštetila dečka za 38 MILIJARDI DOLARA, a ovo je novi ŠOK
Foto: Pedro / SplashNews.com / Splash / Profimedia

živi život

PROŽDIRE MUŠKARCE, A ŽENE NE MOGU DA JE SMISLE: Zavide joj i kažu da je oštetila dečka za 38 MILIJARDI DOLARA, a ovo je novi ŠOK

Pop kultura -

Buduću suprugu poznatog milijardera stalno kritikuju, što zbog načina odevanja koji je, kako kažu, primer vrhunskog kiča i neukusa, što zbog navodnih bronih plastičnih operacija, što zbog ljubavne prošlosti.

Loren Sančez koja se u maju verila sa Džefom Bezosom nastavlja po svome i novom objavom na Instagramu stavila je do znanja svima kuda ide njihova veza.

Džef Bezos, Loren Sančez
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Nema ničeg boljeg nego kada ga vidim između njegovih sastanaka", napisala je Loren Sančez juče na Instagramu pored fotografije romantične šetnje u kojoj je uživala sa Džefom Bezosom.

Džef Bezos, Loren Sančez, Vimbldon
foto: Profimedia

Sa oduševljenjem su na njenu objavu reagovale Kris Džener koja se neretko viđa u javnosti sa Loren i Bezosom, pa Kejti Peri koja je prošlog leta bila u Dubrovniku sa poznatim parom i Kajli Ričards, zvezda “The Real Housewives of Beverly Hills", koja je poručila: "Preslatko".

Loren Sančez
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

U priči o Loren Sančez i Džefu Bezosu nema samo slatkih detalja. Celokupna istina o njihovoj vezi ostaje tamo negde, ali kada je reč o reputaciji bivše TV voditeljke, stvari su prilično jasne što ne znači da je svaka kritika opravdana, ali je nažalost mnogi zovu žderačica muževa i kritikuju zbog ljubavne prošlosti, ali i načina na koji je počla njena romansa sa bivšim vlasnikom Amazona.

Burna veza koju javnost prati od 2019. godine bogata je "pikantnim detaljima". Džef Bezos nije žalio kada je zbog veze sa Loren Sančez ostao bez 38 milijardi dolara, koliko ga je koštao razvod od bivše supruge Mekenzi Skot, sa kojom ima četvoro dece.

Ne znamo kako je reagovao na ismevanje svog umeća sek*tinga nakon što su na Tviteru objavljene intimne poruke koje je slao bivšoj američkoj TV voditeljki.

Loren Sančez
foto: Pedro / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Volim te, živahna devojko", "Želim da te mirišem. Želim da te udahnem i pokazaću ti to svojim telom, usnama i očima veoma brzo", glase neke poruke, koje su slatko nasmejale Tviteraše. Ali ova priča je daleko od one smešne. Kako su 2020. godine saopštili savezni tužioci sa Menhetna, sporne poruke je "National Enquirer" prodao brat Bezosove partnerke Majkl Sančez, nakon što mu ih je prosledila sestra Loren.

Novinari "Wall Street Journal", koji su pisali o ovome, tvrdili su da su videli dokaze o uplati 200.000 dolara na Majklov račin, a da se kao uplatilac navodi "National Enquirer-a".

U celu priču umešana je i fotografija Džefa Bezosa, selfi na je kojem američki milijarder bez odeće, a koja je postala predmet sudskog spora između zeta i šuraka. Brat Loren Sančez tužio je Bezosa za klevetu, aludirajući da su ga bivši vlasnik "Amazona" i njegov bezbednosni tim lažno optužili 2019. tvrdeći da je on dao novinarima kompromitujuću sliku.

Presuda je bila u korist Džefa Bezosa koji je zatražio da Majkl Sančez plati 1.7 milijardi dolara sudskih troškova.

Loren Sančez, Džef Bezos
foto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Veza Loren Sančez i Džefa Bezosa je od početka izložena sudu javnosti. Za mnoge je bilo sporno to što je ona u novu romansu uplovila dok je bila zvanično udata za agenta za poznate Patrika Vajtsela koji je, inače, bio prijatelj milijardera.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

00:28

Glumica Ivana Dudić pala u sevdah

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja