NAŠ GLUMAC OSVAJA AMERIKU I UŽIVA U LJUBAVI SA 10 GODINA MLAĐOM KOLEGINICOM: Imaju 2 sina, a evo kako su se upoznali (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

divno

NAŠ GLUMAC OSVAJA AMERIKU I UŽIVA U LJUBAVI SA 10 GODINA MLAĐOM KOLEGINICOM: Imaju 2 sina, a evo kako su se upoznali (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Stefan Kapičić (45) i njegova supruga Ivana Horvat Kapičić (35) dobili su drugog sina kojem su dali ime Sebastijan.

Stefan Kapičić, Ivana Horvat
foto: Profimedia

Par je u braku od 2017. godine, ima trogodišnjeg sina, a ove godine su proširili porodicu za još jednog člana.

Stefan Kapičić
foto: Printskrin/Instagram

Prva uloga Ivane Horvat Kapičić (35) u seriji “Zora dubrovačka” donela joj je poznanstvo sa Stefanom Kapičićem (45), a kasnije i ljubav, pa brak i drugo dete. Glumci privatnost drže daleko od očiju javnosti, ali ipak znamo delić njihove ljubavne priče.

Stefan i Ivana su se upoznali 2014. godine u Dubrovniku, na snimanju pomenute serije, u kojoj su oboje imali velike i zapažene uloge. Da je njihov susret bio sudbinski, govori i činjenica da je Ivani to bila prva uloga, do tada se bavila manekenstvom.

Iako je glumca tukao glas velikog šarmera, hrvatska glumica je uspela da ga osvoji. Vezu su nekoliko meseci krili od svih, a onda su na društvenim mrežama počeli da objavljuju zajedničke fotografije.

Iako je Ivana deset godina mlađa, ta razlika im nije stala na put. Stefan je odlučio da je zaprosi nakon godinu i po dana veze, a veridbu su proslavili na premijeri filma “Star Wars” u Beogradu.

Kako je Stefan tražio sreću na američkom tržištu, Ivana ga je pratila na tom putu, a upravo je prekookeanska država bila izbor za venčanje te 2017. godine. Par se odlučio za intimnu ceremoniju sa najbližim prijateljima, što je Stefan kasnije potvrdio.

- Da, venčali smo se u Los Anđelesu. Veoma smo srećni zbog toga. Ceremonija je bila intimna i lepa, ali detalje ćemo zadržati za sebe - rekao je Stefan tada za “Gloriju”.

Ivana Horvat, Stefan Kapičić
foto: Printscreen/Instagram

Tri godine nakon stupanja u bračnu zajednicu, Ivana se porodila, i na svet donela sina Ivana. Trudnoću su dugo krili, ali kada im je Ivan bio u naručju, odlučili su da podele lepe vesti sa svetom.

O detaljima njihovog odnosa ne znamo mnogo, Stefan je svega nekoliko puta na kašičicu pričao o saputnici.

Stefan Kapičić, Ivana Horvat
foto: Profimedia

- Ivana i ja smo se upoznali preko posla, što znači da se razumemo i podržavamo. Bilo je to uoči snimanja serije “Zora dubrovačka”. Lepo nam je, ali degutantno je da govorim o tome gde idemo i šta radimo. Srećan sam i neka samo potraje - otkrio je Stefan jednom prilikom za magazin “Stori”.

Ivana i on često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, te možemo videti kako provode vreme, putuju, uživaju u čarima holivudskog crvenog tepiha.

- Odlično se slažemo. Strelac sam u horoskopu, Ivana je Ovan, vatreni smo znakovi, ali kod nas nema svađe, već vlada harmonija. Uz nju sam našao svoj mir - rekao je Kapičić.

Ivana, koja je oduvek važila za veoma skromnu devojku, svog dragog prati na svim dešavanjima, premijerama i pruža mu podršku, a svoje ljubavno gnezdo odlučili su da zasnuju daleko od Balkana. Ipak, nisu zaboravili odakle su došli, žive i na relaciji Beograd - Zagreb, a često idu i na mesto gde su se i upoznali.

Inače, Stefan je svetskoj publici najpoznatiji po ulozi Kolosusa u Dedpul serijalu čuvenog Marvela, a svoju uloge će reprizirati i u nastavku.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

01:45

10 PUTA SAM SE PREDOZIRAO I BIO POTPUNO MRTAV! Glumac Feđa Štukan otvoreno progovorio o heroinu, ratu, smrti i ZAGROBNOM ŽIVOTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track