TOLIKO JE MRZI DA NE MOŽE OČIMA DA JE VIDI?! Ana oduvala poznatu starletu na modnoj reviji, svi su u ŠOKU kada su videli snimak!
Foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

evo šta je istina

TOLIKO JE MRZI DA NE MOŽE OČIMA DA JE VIDI?! Ana oduvala poznatu starletu na modnoj reviji, svi su u ŠOKU kada su videli snimak!

Pop kultura -

Fanovi su uvereni da je Ana Vintur izignorisala Kim Kardašijan jer se premestila nakon što je najpoznatija starleta sela pored nje na reviji Viktorije Bekam.

Međutim, čini se da nisu u pravu, jer je Page Six objavio da je Ana sedela pored Kardašijanke tokom revije. Čak su u jednom trenutku snimljenje kako razgovaraju, ali vratimo se na početak.

Kim Kardašijan, Ana Vintur
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Internetom kruži snimak na kojoj Kardašijanka seda pored glavne urednice Voga. Ana je sedila prekrštenih ruku i naizgled ignorisala Kim, okrenuvši se da pogleda u drugom smeru prema Dejvidu Bekamu, koji je sedeo s druge strane modne ikone.

Obožavaoci su zaključili da je nakon toga Ana ustala i odmakla se od starlete jer se na jednom isečku vidi kako Kim sedi sama pored Bekama, dok Ane nema na vidiku.

Kim Kardašijan, obučena u ružičastu svilenu haljinu, čak je izgovorila nešto što liči na "Osećam se tako loše" dok je razgovarala sa penzionisanim sportistom, iako nije bilo zvuka koji bi potvrdio što je tačno rečeno.

"Ana se preselila?", "O, Ana je besna", "Kimberli bi trebalo da popravi odnos s Anom" i "Ana je zaista mrzi, očima ne može da je vidi", samo su neki od brojnih komentara.

Ana Vintur
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Sa Kim su na reviju došli majka Kris Džener i Kori Gamble. Reviju je pratio i Viktorijin suprug Dejvid s njihovo troje djece - Harper (12), Kruzom (18) i Bruklinom (24) koji je došao sa suprugom Nikolom Pelc.

Reviju su gledale i Pamela Anderson, Olivija Palermo, Eva Longorija, Lisa Rina i Džena Lajons.

U septembru prošle godine Ana je otkačila Kardašijanku na Fendijevoj reviji na Nedelji mode u Njujorku. Na snimku koja je tada kružio video se kako Ana srdačno razgovara sa Sarom Džesikom Parker, a kad je Kim pokušala da je pozdravi, ignorisala je.

Ana je zabranila Kim da prisustvuje Met Gali 2012., a jedan insajder je tada tvrdio: "Ana mrzi Kim". Međutim zvezda rijalitija od tada je posećivala brojne Met Gale, a tri puta je bila i na naslovnici američkog Voga.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

01:08

Producent i glumac Nedeljko Bajić o tome kako je dobio ime, slučajni susret u Sarajevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track