BEN IMA SVE PRISNIJI ODNOS SA BIVŠOM, DOK DŽEJ LO GORI OD LJUBOMORE: Evo šta je PRAVA ISTINA i šta slavna pevačica kaže na SVE TO
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

evo šta se krije iza svega

BEN IMA SVE PRISNIJI ODNOS SA BIVŠOM, DOK DŽEJ LO GORI OD LJUBOMORE: Evo šta je PRAVA ISTINA i šta slavna pevačica kaže na SVE TO

Pop kultura -

Dženifer Lopez trenutno prate svi mediji i javnost i snimili su je u autu. Njen suprug Ben Aflek viđen je na sedištu vozača dok se njegova supruga superzvezda smestila pored njega u velikom vozilu sa zatamnjenim prozorima.

Dženifer Lopez je uvek bila predmet interesovanja, a sad posebno nakon što je DailyMail objavio da je imala ključnu ulogu u tome da Ben uspostavi bolje odnose sa svojom bivšom suprugom Dženifer Garner sa kojom deli troje dece.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: 4CRNS, Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Aflek (51) i Garner (51) imaju ćerke Vajolet (17) i Serafinu (13) i sina Semjuela (11). Sada su "drama prošlosti" i "emocije" od njihovog razvoda "odavno nestale". Uočeni su kako izgledaju kao da imaju vrlo prisan odnos jedno sa drugim, osam godina nakon što su se razišli.

Ben Aflek i Dženifer Garner su se venčali 2005. ali su se rastali 10 godina kasnije, a nakon što su okončali brak, Aflek se pomirio sa svojom bivšom ljubavi Lopez (54), sa kojom je bio veren početkom 2000-ih, nekoliko godina pre nego što je upoznao Garner.

Dženifer Garner, Ben Aflek
foto: Profimedia

Dok su mediji objavili da je zbog snimaka Aflekovog druženja sa bivšom "apsolutno pobesnela", izvor blizak glumcu i pevačici otkrio je da između njih troje nema apsolutno nikakve zle krvi, i da Lopez u potpunosti podržava njihovo "srećno ko-roditeljstvo". U stvari, insajder tvrdi da je zapravo Aflekova nova romansa sa Džej Lo na kraju pomogla njemu i Dženifer Garner da pronađu mir.

Dženifer Lopez
foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Jedna od stvari zbog kojih su Garner i Aflek popravili svoj odnos bila je – i jeste – Džej Lo. Ben je zdrav. Drama prošlosti i emocije od razvoda su davno nestale i sve čine da imaju dobar odnos.

Insajder je otkrio da su Lopez i Garner "prijateljski nastrojene" jedna prema drugoj i da se sva njihova deca "vole".

- Ovo je zaista veoma srećna situacija kada je roditeljstvo u pitanju. Sve je sada zaista dobro i trebalo bi da bude isto u bliskoj i daljoj budućnosti.

Dženifer Garner
foto: Profimedia

Closer Weekly je objavio da je Aflekov nedavni susret sa Garnerom razgnevio "ljubomornu" Lopez. Međutim, izvor je za DailyMail.com rekao da to ne može biti dalje od istine i da su Dženifer i Ben, koji su se venčali prošlog jula, "veoma zaljubljeni jedno u drugo" godinu dana nakon svog venčanja.

Dženifer Lopez
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Njihov odnos još uvek pun strasti. Zaista su srećni jedno sa drugim i trenutno nema nikakve drame u njihovoj vezi - otkrili su.

Izvor dodaje da dok se Aflek raduje povratku na posao pošto se štrajk pisaca i glumaca bliži kraju, par je "uživao" u dodatnom vremenu koje su proveli zajedno tokom poslednjih nekoliko meseci.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

- Oni žele da se vrate na posao i raduju se okončanju štrajkova, ali takođe su baš uživali u tome što više vremena provode jedni sa drugima. Aflek piše, Džej Lo radi na svojoj muzici, tako da još uvek imaju mesta za stvaranje dok uživaju u vremenu koje provode zajedno.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track