ČIZME KOJE NOSI SELENA GOMEZ SU NA SAMOJ IVICI KIČA: Evo zašto svima BODU OČI, šta god da obučete, sve pada u drugi plan ZBOG NJIH
Foto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

MODNA TANSFORMACIJA

ČIZME KOJE NOSI SELENA GOMEZ SU NA SAMOJ IVICI KIČA: Evo zašto svima BODU OČI, šta god da obučete, sve pada u drugi plan ZBOG NJIH

Pop kultura -

Kako su brojne svetske zvezde počele da se oblače kao prave trendseterke jer je stil odevanja postao izuzetno važna stavka imidža, važnija nego ikada pre, tako je i pevačica i glumica Selena Gomez doživela modnu transformaciju. Influenserke su dobile jaku konkurenciju u zanimljivo stilizovanim zvezdama.

Selena Gomez srela se juče u Parizu sa velikim brojem obožavalaca ispred hotela u Parizu, gde odseda dok traje Nedelja mode u francuskoj prestonici. Bila je na putu do restorana gde je kasnije uživala na večeri sa Nikolom Pelc Bekam i Bruklinom Bekamom Pelc.

Selena Gomez
foto: : affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Klasična mini-suknja od teksasa i bela košulja kao još jedan klasičan detalj, pali su u senku čizama iznad kolena animal desena. Ovaj print je jedna od najupadljivjjih u modi i otkako se pojavio na javnoj sceni, smatra se i omraženim i omiljenim. Koketira sa kičem sve vreme, a osim što je važno kako se iskoristi u dizajniranju, bitno je i kako se nosi i sa čime se kombinuje.

Selena Gomez
foto: : affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Selena Gomez je odvažno čizme sa animal desenom spojila sa kratkom suknjom i uzanim topom. Košulja je bila onaj umirujući element, ali su se i pored toga čizme videle na kilometar.

Pored ove pevačice animal dezen obožavaju i Kejt Mos, Elizabet Herli i naravno Donatela Versače čiji je brat legendarni dizajner Đani Versače maestralno znao odgovor na pitanje- gde je ovoj vrsti printa mesto u svetskoj modi. Dosta vest u davanju tog odgovora je i Roberto Kavali. Čini se da sama šara nije problem, ali treba znati sa njom.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track