U NJIHOVOJ KUHINJI SAM NAŠLA HEROIN, A NJENOG UJAKA ZOVU AL KAPONE: Iza porodice Kanjeove supruge krije se MRAČNA PROŠLOST
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

KRIMINALNA PORODICA

U NJIHOVOJ KUHINJI SAM NAŠLA HEROIN, A NJENOG UJAKA ZOVU AL KAPONE: Iza porodice Kanjeove supruge krije se MRAČNA PROŠLOST

Pop kultura -

Nova supruga Kanjea Vesta, Bjanka Ćensori, koja je nedavno izazvala bes noseći oskudnu odeću i vulgarnim seksualnim ponašanjem s reperom u Veneciji, dolazi iz ozloglašene zločinačke porodice u Australiji, a njen ujak poznat je pod nadimkom ‘Al Kapone iz Melburna‘, donosi MailOnline.

Biankin otac je Elija ‘Leo‘ Ćensori (69), koji je odslužio dugogodišnju zatvorsku kaznu nakon presude za posedovanje i uvoz heroina, te napunjenog pištolja. Rođak ga je opisao kao ‘tešku kriminalnu figuru‘, a Leo je devedesetih navodno bio meta za ubistvo te je, svesan da pretnja često rezultira smrtonosnom stvarnošću, prihvatio policijsku zaštitu.

Kanje Vest, Bjanka Ćensori, Bjanka Censori
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

A tu je i Bjankin stric, Eris Ćensori, zloglasni gangsterski ubica.

Njihov najstariji brat Edmondo, poznat kao ‘Edi Kapone‘, ima niz osuda uključujući napad na policiju, krađu i pretnje. Opisan kao ‘mali, ali debeli čovek‘ bio je uključen u posao s automatima u Pertu i Melburnu. Zvanično je tvrdio da je izbacivač, radnik, upravnik mašina, montažer, postavljač biljara i vlasnik kafića.

Edmondo, Leo i Eris, zajedno s još troje braće i sestara, bili su deca imigranti kad su sa svojim roditeljima Filipom i Gracijom stigli u Australiju 1960-ih. Porodica je spakovala svoje stvari u kući u regiji Abruco u središnjoj Italiji kako bi započela novi život na drugom kontinentu.

Bjanka Ćensori
foto: Printscreen Instagram

Poznato je da se Edi još kao tinejdžer motao po kafićima u predgrađu Melburna pre nego što je porodica ušla u posao s automatima za igrice i pre nego što su je počeli povezivati ​​s nasiljem i drogom.

Dok je, željna zabave, Bjanka uživala u prijateljstvu bivših školskih kolega u Melburnu, njen otac i stričevi izvlačili su pozamašne količine novca od kriminalnih aktivnosti.

Bjanka Censori, Bjanka Ćensori, Kanje Vest
foto: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Leova bivša supruga Faje Glaskot rekla je u intervjuu iz 1991. godine da je Leo bio uključen u kartel koji je kontrolisao veliki deo kockarske industrije podzemlja u 1980-ima - i od kojeg se obogatio. S druge strane, Bjanka ne govori javno o porodičnoj istoriji. Međutim, gospođa Glaskot je otkrila kako je svojevremeno pronašla desetine hiljada dolara skrivenih oko njihove porodične kuće u zelenom predgrađu Melburna, Alphingtonu, ali i da je policija teokom pretresa u njihovoj kuhinji pronašla heroin.

Bjanka Ćensori
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U Alphingtonu još uvek živi Leova sadašnja supruga Aleksandra, Bjankina majka, zajedno s Bjankinim sestrama Angelinom i Alisas. No, Aleksandra je odbila da komentariše suprugovu kriminalnu prošlost.

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kako bilo, 46-godišnji Vest već je predstavljen porodici Ćensori s kojima je proveo neko vreme u julu kada je sa suprugom otputovao u Tokio gde su oni tada boravili.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track