SPAVA SA TAŠTOM U KREVETU, A 3 GODINE NIJE IZLAZIO IZ KUĆE: Čuveni pevač prolazio kroz PAKAO zbog svojih mentalnih problema FOTO
Foto: Perry Smylie / MirrorPix / Profimedia

SUPRUGA MU BILA VELIKA PODRŠKA

SPAVA SA TAŠTOM U KREVETU, A 3 GODINE NIJE IZLAZIO IZ KUĆE: Čuveni pevač prolazio kroz PAKAO zbog svojih mentalnih problema FOTO

Pop kultura -

Čuveni pevač otkrio je da već nekoliko godina ima mentalne probleme, kao I da je oboleo od teške bolesti sa kojom se i danas bori.

Britanski pevač Robi Villijams, kog smo upoznali kao zvezdu grupe "Take That" veoma je smršao, dok su mnogi fanovi zabrinuti zbog činjenice da iz dana u dan izgleda sve lošije.

Međutim, Robi je otvoreno govorio o problemima koje ima sa zdravljem. On je priznao da ima poremećaj koji prouzrokuje zaokupljenost umišljenim manama njegovog telesnog izgleda, a o borbi protiv telesne dismorfije govorio je za "DailyMail".

Robi Vilijams
foto: Profimedia

Vilijams je na Instagramu objavio i crtež na kojem su prikazana dva lika od kojih jedan govori da je to "otišlo je predaleko", a drugi "blagoslovlen bio" i time otkrio da je njegova idealna ciljana težina ova zbog koje se mnogi ljudi brinu.

Poznato je i da se pevač godinama borio sa mentalnim problemima zbog kojih je jedva ostao živ, a iz ponora pakla uspela je da ga izvuče supruga.

Naime, 2019. godine izneo je šokantno priznanje koje je kao grom iz vedra neba odjeknulo u javnosti. Pevač je tada otkrio da je tri godine bio zarobljen u kući. Bolovao je od agorafobije, što znači da se bojao otvorenog prostora. To je trajalo od 2006. do 2009. godine.

Robi Vilijams
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kada se najmanje nadao, u njegov život je ušla sadašnja supruga Ajda Fild koja je uspela da ga "izvuče iz kuće" i vrati normalnom načinu života. Zapravo, moglo bi se reći da je ona jednim delom odgovorna što danas živi kao i svi ostali ljudi, piše Stil.

Njih dvoje venčali su se 2010. Godine i dobili troje dece: Teodora Rouz (6), Čarlton Valentajn (4) i Kolet Džozefin (11 meseci).

Robi Vilijams
foto: Profimedia

"Kada smo dobili prvu bebu, moja supruga se zabrinula da li se udala za pravu osobu, jer sam tada imao običaj da se sakrijem i prva tri meseca sam samo igrao igricu (FIFA). Prva tri meseca života naše bebe, ja sam igrao igricu. Ajda je tada rekla: "Sigurna sam da je dobar čovek, ali šta on to radi?" Nakon tri meseca sam izašao iz svoje "pećine" i tek tada sam bio spreman da se suočim sa odgovornošću i budem otac," priznao je pevač jednom prilikom.

Robi Vilijams, Ajda Fild
foto: Profimedia

Osim straha od otvorenog prostora, straha od odgovornosti, pevač je priznao da je patio i od telesne disformije i noćnog prejedanja.

Robi je takođe privukao veliku pažnju svojom bliskošću sa taštom. Naime, njih dvoje su toliko bliski da ona ponekad spava sa njim i njegovom suprugom u bračnom krevetu. Fotografiju gde su njih troje u krevetu, pevač je podelio i na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/Najžena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track