UDALA SE JEDNA OD NAJLEPŠIH GLUMICA! Anja ponela neobičnu venčanicu, a detalji sa haljine raspametili svet: Izgledala neverovatno!
Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

FOTO

UDALA SE JEDNA OD NAJLEPŠIH GLUMICA! Anja ponela neobičnu venčanicu, a detalji sa haljine raspametili svet: Izgledala neverovatno!

Pop kultura -

Glumica čiji se način odevanja izuzetno hvali pa se smatra ikonom stila udala se proteklog vikenda na raskošnoj ceremoniji u Veneciji. Rekla je "da" muzičaru Malkomu Mekreju, u prisustvu poznatih zvanica. Mnogi su jedva čekali da vide kakvu venčanicu je odabrala Anja Tejlor-Džoj. Oduševila je odabirom haljine koja odskače od konvencionalnih modela za venčanje.

Zvezda Kraljičinog gambita Anja Tejlor- Džoj udala se pre 150 gostiju. Pre venčanja viđena je na balkonu kako uživa u kafi, bez šminke koristeći mali predah pred veliku ceremoniju.

Glumica nije želela da nosi belu venčanicu, pojavila se u bež haljini sa vezom i ukrasima - uključujući slike ptica i cveća preko steznika, dok je nosila jarko beli veo. Njen izgled neki opisuju kao "prelepi labud", a neki kao izgled "princeze iz bajke".

Anja je brzo stekla sjajnu modnu reputaciju. Neočekivano, smelo, originalno, tako se opisuje njen modni manir.

Pogledajte kako je Anja Tejlor- Smit izgledala na venčanju.

Na venčanju poznatog para bili su Kara Delevinj koja je nosila smoking, Džulija Garnber u baršunastoj haljini u stilu dvadesetih godina, Nikolas Holt i njegova devojka, Eva Ros.

Anja Tejlor Džoj
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mladenci su ranije viđeni kako obilaze Veneciju u potrazi za idealnim mestom za venčanje. Angažovali su u The Wedding Boutique Italy, kompaniju za organizaciju svadbi. Događaji za koje je zadužena ova firma koštaju od 250.000 dolara pa više.

Novopečeni supružnici u vezi su od maja 2021. Uspeli su da sačuvaju ljubav uprkos tome što je ona uglavnom u Londonu, a on u SAD, razdvajale su ih poslovne obaveze, piše Daily mail.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:33

BOLESNA SAM U MOZAK, TREBA MI NEKO DA BUDE TU 24/7! Rada Manojlović otkrila: BOLUJEM OD TOGA DA VEZA BUDE BRAK ZA CEO ŽIVOT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track