ZA NJIM UZDIŠU ŽENE ŠIROM SVETA, A NJU JE UPOZNAO BEŽEĆI OD FANOVA: Pitao je da ga sakrije, a onda je nastala prava pometnja
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

možda niste znali

ZA NJIM UZDIŠU ŽENE ŠIROM SVETA, A NJU JE UPOZNAO BEŽEĆI OD FANOVA: Pitao je da ga sakrije, a onda je nastala prava pometnja

Pop kultura -

Iako se glumcu Metu Dejmonu dive žene širom sveta, on već godinama živi za svojom suprugom Lusijanom Baroso.

Dejmon i njegova supruga ne vole reflektore i svoj privatni život drže podalje od očiju javnosti. Nikada u životu nisu pravili veliku galamu oko ničega, a kada su se venčali, gotovo niko nije znao za taj događaj.

Met Dejmon, Lucijana Baroso
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Par se upoznao 2003. godine u Majamiju, na neobičan i zanimljiv način, što je očigledno bilo dovoljno da par oseti hemiju. Oskarovac je tada snimao film "Zauvek zajedno“, a u emisiji Elen Dedženeres ispričao je kako je upoznao suprugu.

- Trebalo je da snimamo na Havajima, a onda je film prebačen u Majami. Onda, jedne noći usred snimanja, nekoliko momaka iz ekipe je reklo: 'Hej, idemo negde na pivo.' Rekao sam, 'Ne, nisam baš za to', ali su me nekako vukli za sobom - započeo je Dejmon.

Čini se da se odluka njegovih prijatelja da izađu na piće ispostavila kao ispravna, jer su završili u kafani u kojoj je njegova buduća supruga bila konobarica.

Lusijana Baroso, Met Dejmon
foto: EPA

- Video sam je preko puta prepune sobe. Ne znam kako bi nam se putevi ukrstili da se to nije dogodilo - zaključio je glumac.

Naime, Dejmon se odmah zagledao u seksi lepoticu, ali joj nije odmah prišao. Kako je veče odmicalo, ljudi su počeli da ga prepoznaju i traže slike i autograme, a onda je sve postalo pomalo agresivno, pa se sakrio iza šanka.

Pošto je bila konobarica u tom lokalu, pitao ju je da li može da popije piće ovde iza šanka, daleko od ludila, i rekao da ju je ranije video i da zaista želi da razgovara sa njom. Baroso je, umesto da pokaže koliko je impresionirana, odlučila da ga zaposli, a Dejmonov posao barmena nije mu teško pao.

- Pre nekoliko godina se školovao za šankera za film, pa je počeo da pravi pića. I te večeri mi je zaradio mnogo novca na napojnicama jer su, naravno, svi želeli da ga vide. Tako se to pretvorilo u stvarno zabavno veče i 15 godina kasnije - evo nas! - prisetila se ona u jednom intervju pre nekoliko godina.

Lusijana Baroso, Met Dejmon
foto: EPA

Životi ove dve osobe za koje se pokazalo da su srodne duše u početku su bili sve samo ne slični. Ona je bila samohrana majka, a on velika zvezda.

Na kraju noći, Dejmon ju je pozvao da izađemo sa prijateljima i njim, ali mu je ona rekla da kod kuće ima četvorogodišnju ćerku i da ne ide nikuda. Umesto negativne reakcije koju je očekivala, Baroso se prisetila kako je on odmah prihvatio tu činjenicu, pa joj je čak rekao da "voli da bude mama i da joj je to prioritet“.

Dve godine nakon upoznavanja, odlučili su da se venčaju. Ubrzo nakon venčanja, Met Dejmon i Lusijana Barozo dobili su ćerku Izabelu 2006. godine, zatim Điju Zavalu 2008. i Stelu 2010. Tri godine nakon rođenja najmlađe ćerke, obnovili su zavete, dokazujući da njihova ljubav sa godinama postaje sve jača. A 2019. Dejmon je tetovirao imena dece pored imena svoje supruge.

Luizijana Baroso, Met Dejmon
foto: Profimedia

Za ovaj skald par porodica je sve, a od samog početka se pridržavaju strogog pravila da porodica uvek ima prednost nad karijerom. A Dejmon je to pravilo shvatio toliko ozbiljno da je 2013. stavio svoje snove o rediteljskom debiju na čekanje, odbijajući posao jer mu je porodica bila na prvom mestu.

- Pronašao sam pravu osobu i bilo je kao munja – bukvalno, sve se promenilo u mom životu. Život mi je mnogo lakši zbog supruge i braka. Sve ima smisla - rekao je Dejmon u intervjuu za Telegraf. Par Dejmon je u braku već 20 godina i nikada nisu izgledali srećnije.

(Kurir.rs/Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track