ZARAĐIVALA STOTINE MILIONA, A SAD JEDVA KRPI KRAJ S KRAJEM: Nema više šta da rasproda, a računi se samo GOMILAJU! SUNOVRAT
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NAČISTO PROPALA

ZARAĐIVALA STOTINE MILIONA, A SAD JEDVA KRPI KRAJ S KRAJEM: Nema više šta da rasproda, a računi se samo GOMILAJU! SUNOVRAT

Pop kultura -

Usred borbe oko starateljstva nad detetom iz braka s reperom Tajgom, Blek Čajna je primorana da prodaje svoje stvari kako bi sastavila kraj s krajem.

Dokumenta do kojih je došao TMZ ukazuju na Čajnine finansijske probleme i navodne probleme s kojima se suočavala s Tajgom. Takođe, zamolila je 33-godišnjeg repera za finansijsku pomoć dok se bore oko starateljstva nad sinom jedincem, desetogodišnjim Kingom.

Blek Čajna
foto: EPA

U dokumentima, Čajna, pravog imena Andžela Rene Vajt, tvrdi da je bila u mogućnosti da plati račune prodajom svoje odeće, torbica i cipela prijateljima i porodici i putem interneta. Njena zarada od 178 hiljada dolara iskorišćena je za nadoknadu njenog pada poslovne prodaje. Doduše, Čjna kaže da je to samo "privremeno rešenje" jer na kraju više neće imati stvari za prodaju.

Čajna, koja se bori s Tajgom za pravno i fizičko starateljstvo nad njihovim sinom, rekla je da joj je potrebna novčana pomoć bivšeg kako bi se finansirala, piše Page Six.

Blek Čajna
foto: Profimedia

Vajt, koja se u martu povukla s OnlyFansa, nastavila je da tvrdi da joj se računi gomilaju zbog spomenute sudske bitke i traži da joj Tajga plati 125 hiljada dolara za pokrivanje njenih pravnih i računovodstvenih troškova.

Vajt je tvrdila da je Tajga odbijao da direktno komunicira s njom ili da da informacije o Kingu, uključujući i njegov zdravstveni karton, adresu stanovanja i lokaciju škole koju pohađa. Međutim, izvori su za TMZ rekli da Čajna zna Tajginu adresu i zapravo može i sme da komunicira s njihovim detetom.

Blek Čajna
foto: Profimedia

Izvor je nastavio da tvrdi da je muzičar, koji je bio s Belk Čajnom od 2011. do 2014., plaćao Kingovu školarinu u privatnoj školi, detetove medicinske račune i svakodnevne životne troškove. Osim Tajginog novca, Vajt takođe traži sudske naloge za uspostavljanje doslednog i redovnog rasporeda viđanja s Kingom.

Nekadašnja striptizeta takođe ima i ćerku po imenu Drim sa svojim bivšim verenikom, rijaliti zvezdom Robom Kardašijanom, a trenutno je u vezi s tekstopiscem i reperom Derikom Milanom.

Blek Čajna, Kid Bu
foto: Profimedia

Inače, ranije ove godine se vratila svom prirodnom izgledu, pa je tako nakon smanjenja zadnjice i grudi sada uklonila i filere s lica. Preko spomenute stranice, koja često sadrži erotske fotografije i snimke, navodno je zaradila čak 240 miliona dolara u 2021. godini.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track