ŽIVOT NJEGOVE BIVŠE SE RASPADA, A ON CVETA PORED NOVE ŽENE: Preselio se u RAJ NA ZEMLJI, poveo i sinove koji ne žele da vide majku
Foto: Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

PRESREĆNI

ŽIVOT NJEGOVE BIVŠE SE RASPADA, A ON CVETA PORED NOVE ŽENE: Preselio se u RAJ NA ZEMLJI, poveo i sinove koji ne žele da vide majku

Pop kultura -

Bivši suprug Britni Spirs, Kevin Federlajn, izgledao je srećniji nego ikad u romantičnoj šetnji plažom sa svojom dugogodišnjom suprugom Viktorijom Princ, s kojom je snimljen po prvi put nakon što su se preselili na Havaje. Pritom je ona pokazala vitku liniju u bikiniju dok nije skidala osmeh s lica i sa suprugom razmenjivala zaljubljene poglede.

45-godišnji Kevin čini se oduševljen svojim novim životom u egzotičnom raju gde se doselio s 40-godišnjom Viktorijom i njihovim ćerkama, 12-godišnjom Džordan Kej i 9-godišnjom Pejton Meri i 18-godišnjim sinom Šonom Prestonom Federlajnom i 17-godišnjim Džejdenom Džejmsom, koje je dobio u propalom braku s Britni Spirs.

Kevin Federlajn
foto: Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivši plesač nedavno je progovorio o odnosu Britni i njenih sinova, pa otkrio da su glavni razlog zašto oni više ne žele da je viđaju golišavi snimci i fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama. Kevin je u intervjuu priznao da njegovi sinovi Šon i Džejden nisu videli majku već mesecima, i to na njihovu želju.

''Dečaci su odlučili da ne žele da je vide. Nisu hteli da idu ni na njeno venčanje'', rekao je.

Kevin Federlajn
foto: Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je 10 godina ćutao o njihovoj vezi i odnosu zbog dece, Kevin je sada podstakao mnoge komentare nakon dugo godina ćutanja. Izjava kojom je još više naljutio obožavatelje Spirs jeste njegovo mišljenje o načinu postupanja njenog oca prema Britni.

''Mislim da ju je njegova 13-godišnja konzervativnost spasila'', rekao je.

Britni Spirs
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Pop zvezda i Federlajn bili su zajedno od 2004. do 2007. godine. Britni je trenutno u procesu razvoda od Sema Asgarija, u kom je pronašla utehu i podršku nakon niza godina tuge, ali njihova priča ipak nije imala srećan završetak. Ona u poslednje vreme objavljuje bizarne snimke u kojima polugola pleše dok u rukama drži noževe, zbog čega su njeni pratioci i obožavatelji jako zabrinuti i većina njih smatra kako bi trebalo da potraži stručnu pomoć.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track