BOLAN RAZLOG ZBOG KOG JE PAMELA ANDERSON PRESTALA DA SE ŠMINKA: "To je bila TRAGEDIJA posle koje sam rekla - VIŠE NE"
Foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

OVO JE BILO PRESUDNO

BOLAN RAZLOG ZBOG KOG JE PAMELA ANDERSON PRESTALA DA SE ŠMINKA: "To je bila TRAGEDIJA posle koje sam rekla - VIŠE NE"

Pop kultura -

Oskarovka Džejmi Li Kurtis posle pojavljivanja Pamele Anderson bez šminke na Pariskoj nedelji mode na Instagram profilu napisala je: "Revolucija prirodne lepote konačno je počela. Pamela usred Pariske nedelje mode i pored ogromnog pritiska i očekivanja, zauzela je svoje mesto za stolom bez ičega na licu. Impresionirana sam ovih činom hrabrosti i bunta".

Pamela Anderson
foto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pamela Anderson na Pariskoj nedelji mode na pitanje novinarke magazina "ID" koja je tajna njenog dobrog izgleda, pre svega lepote i nege lica, zvezda serije "Čuvari plaže" je odgovorila: "Ovih dana (u ovim godinama) ne treba raditi ništa. Ustanem i sve što se događa na licu se događa. Sve počiva u prihvatanju sebe. Ovo je poglavlje mog života u kojem pokušavam da se osnažim. Nekada zna da bude teško, naročito kada sebe treba da uverite da ste dobri i da ste sebi dovoljni i lepi. Jurenje mladosti je nedostižno. Nikada nećete vratiti vreme, prema tome, uživajte u onome što imate sada".

Pamela Anderson u razgovoru sa novinarima magazinom "Elle" u avgustu ove godine objasnila je zašto je prestala da se šminka. Kako je objasnila njena prespektiva prema lepoti, a naročito prema šminkanju se promenila posle smrti njene šminkerke Aleksis Vogel, koja je preminula od raka dojke 2019. godine.

"Ona je bila najbolja. Kada je otišla shvatila sam da je najbolje za mene da se ne šminkam. Bez šminke osećam se slobodno i pomalo kao buntovnica. Primetila sam da mnogo ljudi sve više se fokusira na šminku i tehnike, a ja trenutno radim sve suprotno od toga. Svi mi izgledamo pomalo smešno kada ostarimo. Nekada se smejem kad se pogledam u ogledalo jer pomislim - vauuu ovo mi se dešava", rekla je Pamela.

Pamela Anderson
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Početkom godine Pamela Anderson uz pomoć svojih sinova objavila je dokumentarac na Netflix-u pod nazivom "Pamela, ljubavna priča" u kojem je odlučila da predstavi sebe i svoj život iz svog ugla uz pomoć porodičnih snimaka i priča jer više nije želela da mediji imaju kontrolu nad njenim životnim narativom.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track