SVI SU JE PROZIVALI ZBOG IZGLEDA U BIKINIJU: Mlada pevačica je POBEDILA ZLE JEZIKE i postala inspiracija ženama širom sveta (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

SVAKA ČAST

SVI SU JE PROZIVALI ZBOG IZGLEDA U BIKINIJU: Mlada pevačica je POBEDILA ZLE JEZIKE i postala inspiracija ženama širom sveta (FOTO)

Pop kultura -

Mlada pevačica Kamila Kabeljo jedna je onih, retkih, koje izazivaju poštovanje žena širom sveta svojim pristupom pojmu ženske lepote, dok svoje bujne obline i takozvane sitne nesavršenosti pokazuje u javnosti bez imalo ustručavanja.

26-godišnja Kamila blista na javnim događajima, koncertima i dodelama nagrada na kojima bude besprekorno sređena i doterana, a isto tako blista i u svojim najprirodnijim izdanjima, dok posebnu pažnju privlači svojim pojavljivanjima u kupaćim kostimima, iako se nekoliko puta našla prozvanom zbog toga.

Kamila Kabeljo
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata je po ohrabrujućim izjavama kako voli svoje telo uprkos celulitu, stomačiću i jačim bokovima, koje brojne žene danas smatraju nedostacima i ustručavaju se da pokažu u javnosti, a zbog toga se i više puta našla na naslovnicama svetskih medija. Međutim, ona je pravi primer kako voleti svoje telo i bez problema se šeta u uskim i pripijenim izdanjima i pokazuje go stomak, sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke.

Kamila Kabeljo
foto: JM / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Volim svoje telo", poručila je u nekoliko navrata.

"Zahvalna sam na ovom telu koje mi dopušta da radim šta treba. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i mašću. I moramo to da imamo", izjavila je Kamila jednom prilikom.

Kamila Kabeljo
foto: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kamila svoju formu održava vežbanjem, a njene treninge je jednom prilikom opisala trener Džena Vilis.

"Na kraju dodatno vežbamo trbušnjake zbog toga koliko se na kraju smejemo. Nekako uspeva da me drži na nogama i svaki kardiopokret pretvori u neverovatan plesni pokret", otkrila je Džena na društvenim mrežama.

Kamila Kabeljo
foto: Profimedia

Kamila je jednom prilikom otvoreno progovorila i o anksioznosti i priznala da joj je toksični stres umalo uništio život jer se osećala nedovoljno dobrom za bilo šta što je radila.

"Bilo mi je zaista teško. Često sam smatrala da nešto nije u redu sa mnom. Mislila sam da nisam dovoljno dobra, a još uvek osećam posledice svega", priznala je slavna pevačica.

Kamila Kabeljo
foto: Profimedia

Kamila se proslavila još kao tinejdžerka zahvaljujući grupi Fifth Harmony, a uprkos velikom uspjehu koji je postigla u muzičkoj industriji, još uvek smatra da ima puno prostora za napredak što je takođe za svaku pohvalu.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track