NATAŠA NINKOVIĆ FURA STAJLING OD 10.000 €! Glumica prošetala centrom u papreno SKUPOJ kombinaciji! Samo na NARUKVICU dala 6.650 €
Foto: Kurir, Miloš Nadaždin za magazin Lepa i srećna

kurir paparaco

NATAŠA NINKOVIĆ FURA STAJLING OD 10.000 €! Glumica prošetala centrom u papreno SKUPOJ kombinaciji! Samo na NARUKVICU dala 6.650 €

Pop kultura -

Prava retkost je Natašu Ninković videti van pozornice i kamera, u trenucima kad završava dnevne obaveze kao sav normalan svet.

To je uspelo za rukom našem paparacu, koji je glumicu uslikao na Terazijama u ranim popodnevnim časovima. Nataša mnogo vodi računa o svom izgledu i stajlingu, a u to smo se uverili i sami.

Nataša Ninković
foto: Kurir

Za šetnju prestonicom odlučila se za neupadljivu jednostavnu crnu haljinu ispod kolena, koju je ukombinovala s braon papučama i naočarima za sunce, kojim je sakrivala pogled od radoznalih sugrađana. Sa sobom je imala ceger "sen loran" od 1.550 evra u crnoj boji, a posebno nam je privukao pažnju njen nakit. Da Nataša ne štedi kad je reč o aksesoarima, videli smo i po izboru njenog nakita. Ona je na ruci ponosno šetala narukvicu "kartije" u obliku eksera od neverovatnih 8.650 evra, od koje se u poslednje vreme ne odvaja, a koja je pravi hit među poznatim ličnostima.

Nataša Ninković
foto: Kurir

Glumica je sve vreme s nekim razgovarala telefonom, pa je izgledalo kao da je nekog čekala, a posle nekoliko minuta sela je u taksi i uputila se u nepoznatom pravcu.

Inače, Nataša je u braku s biznismenom Nenadom Šarencem već 26 godina, a iz velike ljubavi dobili su i blizance Matiju i Luku. Glumica se za biznismena udala kada je imala 25 godina, a to što je Nenad od nje stariji deset godina, nikada joj nije smetalo, naprotiv, uz njega je, kako je istakla, brže sazrela.

1 / 6 Foto: Kurir

- Bila sam klinka i u početku sam brak tvrdoglavo shvatala, kao ring u kom s mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti - rekla je Ninkovićeva jednom prilikom za srpske medije.

Nataša Ninković
foto: Kurir

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

00:15

Nataša Ninković proslavila 50. rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track