UOPŠTE MI NIJE PRIJAO TAJ HOLIVUDSKI SVET: Slavni glumac otkrio zbog čega je zapravo PUKLA njegova ljubav sa čuvenom pevačicom
Foto: Profimedia

ostali u dobrim odnosima

UOPŠTE MI NIJE PRIJAO TAJ HOLIVUDSKI SVET: Slavni glumac otkrio zbog čega je zapravo PUKLA njegova ljubav sa čuvenom pevačicom

Pop kultura -

Džoš Duhamel raznežio se dok je govorio o pravom razlogu zbog kojeg se razišao od bivše supruge Ferdži.

"Sve je bilo u redu s našom vezom. Odlično smo se provodili. Mislim da smo jednostavno prevazišli jedno drugo i imali različite interese", objasnio je glumac tokom gostovanja u emisiji "In Depth With Graham Bensinger".

Fergi
foto: Profimedia

Duhamel, koji se s pevačicom venčao osam godina pre njihovog razlaza 2017, kazao je i kako se teško nosio s interesom javnosti dok su bili zajedno.

"Mislim da se nikad nisam opustio zbog toga. Ja jednostavno nisam osoba kojoj je prijatno ići na crvene tepihe. Raditi sve te holivudske stvari", dodao je.

Džoš Duhamel
foto: profimedia

U jednom trenutku njihove veze, prisetio se 50-godišnji Duhamel, počela mu je "nedostajati jednostavnost" onoga što on zapravo jeste, pa je pokušao nagovoriti pevačicu grupe Black Eyed Peas da se preseli u njegovu rodnu Severnu Dakotu. Ipak, shvatio je kako život na američkom srednjem zapadu nije za 48-godišnju Ferdži koja je rođena i odrasla u Južnoj Kaliforniji.

"Ne zameram joj na tome. Zaista ne. Jako sam srećan što je ona ljubazna osoba", naglasio je.

Fergi
foto: Profimedia

Od njihovog konačnog razvoda u 2019., Duhamel i Fergi uspeli su održati prijateljske odnose kad je u pitanju roditeljska briga za njihovog 10-godišnjeg sina Eksla.

Glumac se na kraju vratio svojim korenima u Severnoj Dakoti gdr je kupio kuću na jezeru.

"Imati ovo mesto skoro da pomaže mojoj karijeri jer se mogu vratiti onome što stvarno jesam", kaže Duhamel. Takođe je i po drugi put pronašao ljubav, sa svojom 29-godišnjom suprugom Odrom Mari, s kojom se venčao 2022., nakon tri godine veze.

Par, čiji koreni u oba slučaja vuku iz Severne Dakote, objavio je prošlog meseca na Instagramu kako očekuju svoje prvo dete.

"Beba Duhamel uskoro stiže", napisala je Mari pored snimka s ultrazvuka. A vestima o bebi razveselila se i Fergi i poželela im sve najbolje.

"Stvarno sam srećna zbog vas, ljudi. Eksel ne može dočekati da bude veliki brat", komentarisala je pevačica.

Što se tiče Ferginog ljubavnog života, u javnosti se nije pojavila ni s kim od prekida s Duhamelom.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track