MAJKA UGLJENISALA ŠNICLU, A ČLANICA ŽIRIJA UPUTILA NEOBIČAN KOMENTAR! Seka pretila Raši smanjenjem plate, on tukao meso pesnicama!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

MAJKA UGLJENISALA ŠNICLU, A ČLANICA ŽIRIJA UPUTILA NEOBIČAN KOMENTAR! Seka pretila Raši smanjenjem plate, on tukao meso pesnicama!

Pop kultura -

Verka i Tijana Anđelković nadmetale su se u kuvanju u današnjoj epizodi serijala Majke i snajke.

Verka je penzionerka. Slobodno vreme provodi u prirodi. Voli da šeta, putuje, obilazi manastire, piše. Ima i svoju knjigu. Omiljeno jelo joj je svadbarski kupus.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

Tijana je student Fakulteta za bezbednost. Slobodno vreme provodi sa prijateljima i porodicom. Voli da trenira. Omiljno jelo joj je belo meso u sosu od pečuraka.

Nikola radi kao programer u jednoj privatnoj kompaniji. U slobodno vreme voli da trenira i da provodi vreme sa društvom. Povremeno kuva, a najviše voli da jede giros.

Takmičarke su spremale svima znano, a nekima i omiljeno jelo: Karađorđevu šniclu i to sa tartar sosom.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

U nabavci su zaboravile pet namirnica i zbog toga izgubile svega 10 minuta vremena za spremaje jela.

Verki je malo Karađorđeva malko zagorela, pa je Seka upitala kako se bori sa ugljenisanom šniclom, na šta je jedna od članica žirija majki rekla: kad nešto tako miriše na zagorelo kaže se miriše ko prva ljubav.

Majke i snajke
foto: Kurir Televizija

A u jednom trenutku Raša se nesebično ponudio da pomogne Tijani, pa je "tukao" svinjsko meso tukao pesnicama umesto tučanim čekićem. Seka mu je "zapretila" smanjejem plate.

Nikola nažalost nije pogodio ko je spremao po njemu ukusnije jelo, pa je ostao uskraćen za mogućnost učestvovanja u kvizu kao i za dnevnu nagradu od 10.000 dinara.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:00

GULAŠ KOJI BUDI SVA ČULA! Kulinarska emisija Majke i snajke donosi vam svakodnevno nove recepte: Porodica osvojila 10.000 dinara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track