"GODINAMA SAM TO DOBRO KRILA ISPOD ŠMINKE" Kim Kardašijan otkrila sa čime se godinama BORI i mnoge žene će se poistovetiti s njom
Foto: Printscreen Instagram

OTVORENO

"GODINAMA SAM TO DOBRO KRILA ISPOD ŠMINKE" Kim Kardašijan otkrila sa čime se godinama BORI i mnoge žene će se poistovetiti s njom

Pop kultura -

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan raspričala se o problemu koji je prati već godinama, a to su akne. U novom intervjuu za Refinery29 ispričala je da se potajno borila s aknama, a tvrdi da ih "ima i te kako puno".

- Često su me mučile akne, a bilo ih je i puno - rekla je 42-godišnja zvezda šoua "Kardashians", dodajući da je pomenuti problem "jako dobro skrivala ispod šminke", prenosi Page Six.

Napomenula je da je snimcima dokumentovala svoje probleme, a smatra da bi ljudi, kad bi to videli, bili "stvarno šokirani”. Kao osnivačica svog brenda za negu kože, "Skkn by Kim", Kardašijan je počela da se igra različitim sastojcima i proizvodima kako bi pokušala da "shvati" svoj ten koji se menja.

Njeno iskustvo s aknama podstaklo ju je da potraži sastojke koje bi mogla da integriše u svoju liniju, kao što su enzimi bundeve. Kim tvrdi da je glavni cilj proizvoda da pruži korisnicima "sjaj lica dvostrukom hemijskom i enzimskom metodom", a to je istakla u poslednjem videu na Instagramu, gde demonstrira proizvod.

Doduše, jedna stvar s kojom Kim nije uspela da se uhvati ukoštac je psorijaza koju je nasledila od mame, Kris Džener.

- Ja sam jedina od njene dece koja je to dobila - rekla je Kardašijan i priznala da je "odustala od pokušaja da shvati šta tačno uzrokuje pomenutu bolest".

Kim Kardašijan, Met Gala
foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Pokušavam da budem zen koliko god mogu, bez brige na svetu, ali moja psorijaza će potpuno buknuti uprkos svemu - rekla je za Refinery29.

Što se tiče šminke, Kardašijan je priznala da se njen ukus promenio tokom godina.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

- Volela sam mat šminku i nikad nisam mislila da ću voleti super kremaste proizvode - rekla je rijaliti zvezda. Osnivačica Skimsa takođe je podelila s fanovima informaciju o tome da je promenila svoj pristup nezi kože, rekavši da je tek u četrdesetim otkrila da "moramo da radimo s onim čime raspolažemo".

(Kurir.rs/ Page Six)

Bonus video:

00:11

KIM KARDAŠIJAN MORA DA PRESTANE: Pratioci zgroženi novim snimkom, da li je moguće da se u OVO UVUKLA?! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track