HALJINOM OD 4.500 DINARA ODUVALA KONKURENCIJU: Selena Gomez izdominirala na CRVENOM TEPIHU, zbog njene toalete GORE MREŽE (FOTO)
Foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

ZADALA LEKCIJU KOLEGINICAMA

HALJINOM OD 4.500 DINARA ODUVALA KONKURENCIJU: Selena Gomez izdominirala na CRVENOM TEPIHU, zbog njene toalete GORE MREŽE (FOTO)

Pop kultura -

Događaj "Rare Impact Fund" u Los Anđelesu okupio je brojne poznate ličnosti. Dok su pozirale ispred bliceva, sve je stalo kada se pojavila Selena Gomez. Pevačica i glumica je prisutne ostavila bez daha, a kada su fotke obišle svet, svi su komentarisali haljinu. Obožavatelji kažu da je Selena bukvalno sijala na ovom događaju i to u modelu koji može da se kupi za 39 dolara, odnosno 4.500 dinara.

Selena je obukla dugačku sirena haljinu srebrne boje, koja je u predelu grudi imala ružu. Glamuroznu toaletu upotpunila je sjajnim minđušama i ravnom kratkom frizurom koja sve više osvaja devojke širom sveta. Zanimljivo je da haljina pristaje skoro svima zbog blagih nabora na prednjem delu i na stomaku.

Selena Gomez
foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Inače, Selena je bila domaćin događaja "Rare Impact Fund", fondacije koju je sama pokrenula. Ova fondacija predstavlja deo njenog posvećenog rada na rešavanju problema mentalnog zdravlja i impresivno je što je jedan procenat od prodaje njenih proizvoda namenjen upravo toj svrsi.

Selena Gomez
foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Podsetimo, Selenu obožavaju milioni jer nikada nije krila prirodan izgled, čak i kada su je mnogi prozivali zbog viška kilograma. Jednom prilikom je istakla da nikoga ne treba da bude sramota svog izgleda dok prolazi kroz težak period. Zbog leka protiv lupusa zadržava joj se voda u organizmu, pa može da smrša jedino ako bi prestala da uzima terapiju. "Kad ga uzimam, obično mi se u telu zadrži velika količina vode, što je vrlo normalno. Kad prestanem s tim, onda mi kilogrami idu dole", otkrila je jednom prilikom, a sada je dokazala da basnoslovne sume novca nisu potrebne za dobar izgled.

(Kurir.rs/MONDO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track