DOŽIVELA NERVNI SLOM USRED KONCERTA, PA JE NESTALA: Obožavana pevačica se vratila LEPŠA NEGO IKAD i napravila POTEZ ZA PAMĆENJE
Foto: T and S, Inc **WORLDRIGHTS** / Most Wanted Pictures / Profimedia

DIGLA SE IZ PEPELA

DOŽIVELA NERVNI SLOM USRED KONCERTA, PA JE NESTALA: Obožavana pevačica se vratila LEPŠA NEGO IKAD i napravila POTEZ ZA PAMĆENJE

Pop kultura -

Kandska pevačica Neli Furtado vratila se na scenu nakon što je poslednjih nekoliko godina nije bilo u javnosti, a čini se kako želi da o njenom povratku svi pričaju i dobro ga pamte.

44-godišnja Neli, koja je oduševila sve na nedavnoj dodeli MTV Video Music nagrada, sada se našla u ulozi modela donjeg veša popularnog brenda SKIMS, iza kojeg stoji Kim Kardašijan. Pozirala je tako u donjem vešu i čarapama u boji kože i crnom bodiju u zavodljivim pozama, a njeni obožavatelji nisu navikli da je vide u takvim izdanjima.

Neli Furtado
foto: Profimedia

"Renesansa Neli Furtado se nastavlja", "Neli je predivna", "Neli Furtado! Nisam je ni prepoznala", neki su od komentara koji su osvanuli na društvenim mrežama nakon što su procurile Neline seksepilne fotografije.

Prethodne slavne osobe angažovane za kampanje SKIMS-a uključuju špansku pevačicu Rosaliju, reperku Ajs Spajs rođenu u Njujorku i Kiminu sestru Kortni Kardašijan, koja je pozirala u zajedničkoj kampanji s Megan Foks, a u najnovijoj se uz Neli pojavljuje i slavna glumica Kim Katral.

A Neli, koja je inače izbacila i svoju novu pesmu, oduševila je sve prisutne seksepilnom kreacijom na dodeli MTV nagrada zbog koje su se za njom svi okretali. U njoj je otkrila zategnuta leđa, ali i gornji deo zadnjice. Osim odvažne kreacije sve je iznenadila mladolikim izgledom jer deluje kao da nije ni dana ostarila otkako je žarila i palila svojim hitovima u 2000-im.

I dan-danas se na radio stanicama čuju njene pjesme poput "I'm Like A Bird", "Promiscuous" i "Maneater". Neli je na vrhu top lista provela više od pet godina obarajući rekorde i osvajajući nagrade, ali nakon toga praktično je nestala preko noći i svi se pitaju šta joj se dogodilo.

Neli Furtado
foto: Jeremy Smith / Zuma Press / Profimedia

Odluku o povlačenju iz javnosti i sveta muzike donela je 2006. godine, kada je doživela nervni slom usred jednog nastupa.

"Imala sam nervni slom na bini. Bila sam na turneji Loose i moja ćerka bila je sa mnom. Bila sam mama i pevačica na putu i to me iscrpilo. Jedne večeri sam izašla na binu i odjednom sam shvatila koliko sam pod stresom. Zapravo sam plakala tokom prve dve pjesme. Nakon toga sam uzela pauzu od muzike i otišla kući. Tada sam shvatila da sam kod kuće i da imam porodicu, te da je to ono što sam tražila", izjavila je Neli za Daily Mail 2017. godine.

Neli Furtado
foto: Jeremy Smith / Zuma Press / Profimedia

Zaključila je da je vrhunac slave dosegla toliko brzo da to jednostavno nije mogla da podnese.

"Bilo je prerano. Nakon dve godine intenzivnih turneja i partijanja provodila sam sate u svom domu u Los Anđelesu samo zureći u pod. Osećala sam se kao prevarantkinja, verovala sam da me ljudi vole zbog mog imidža, a ne zbog muzike", priznala je pevačica.

2009. godine objavila je album na španskom jeziku pod nazivom "Mi Plan", a 2012. svoj drugi album "The Spirit Indestructible", nakon čega je napravila petogodišnju pauzu. Tih pet godina provela je putujući, bavila se dobrotvornim radom i sarađivala s neprofitnom organizacijom Save The Children.

Neli Furtado
foto: George Napolitano / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Godine 2017. izdala je samostalni album "The Ride" pod svojom izdavačkom kućom, a on je u prvih nedelju dana bio prodat u samo 1814 primeraka. Nakon toga postojala je mala verovatnoća da će se Neli ikada vratiti mejnstrim muzici.

Umesto toga, odlučila je da pokrene sopstvenu izdavačku kuću i danas se procenjuje da njena neto vrednost iznosi oko 35 miliona američkih dolara.

Neli se 2008. godine udala za tonskog inženjera Demacija Kastelona, ali par se razveo osam godina kasnije, a iz prethodne veze ima jednu ćerku, Nevis Četan, rođenu 2003. godine.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track