TOLIKO JE MALTRETIRAO KOLEGE DA IMAJU TRAUME: Svi su ga obožavali u HIT SERIJI, a bivša žena PRED SMRT otkrila ISTINU o njemu
Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

ŠTA SE KRIJE IZA LEPOG LICA

TOLIKO JE MALTRETIRAO KOLEGE DA IMAJU TRAUME: Svi su ga obožavali u HIT SERIJI, a bivša žena PRED SMRT otkrila ISTINU o njemu

Pop kultura -

Mnogi ga poznaju po ulozi u hit seriji "Uvod u anatomiju", a zbog ponašanja na setu stekao je lošu reputaciju. Štaviše, teror koji je vršio nad kolegama glumca Patrika Dempsija (57) koštao je uloge Dereka Šeperda.

"Držao se tako na setu jer je znao da može da zaustavi produkciju i uplaši ljude. Bilo je sukoba i s ljudskim resursima, ali tu se nije radilo o seksualnom zlostavljanju. Terorisao je kolege i mnogi se žale kako i danas imaju posttraumatski stresni poremećaj koji im je on prouzrokovao", ispričao je tada izvršni producent Džejms D. Periot.

Patrik Dempsi
foto: Profimedia

Zbog teških optužbi za maltretiranje na setu, mnogima je promaklo da glumac iza sebe ima buran ljubavni život. Bivša supruga, glumica Roki Parker, medijima je priznala da joj je život pretvorio u pakao, a sve su iznenadili i detalji njihove ljubavne priče.

Patrik Dempsi
foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Upoznali su se kada je Dempsi imao samo 18 godina, a to možda i ne bi bilo toliko šokantno, da Parker tada nije imala 44 godine. Ubrzo su započeli ljubavnu vezu, a ostale kolege iznenadile su se kada su se četiri godine kasnije i venčali. Uz to, 26 godina starija glumica tada je imala troje dece. Međutim, njihova sreća nije potrajala, te su se četiri godine kasnije zvanično i rastali.

Patrik Dempsi
foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Ovaj razvod nije prošao tako glatko, a Roki je čak i podigla optužnicu protiv glumca, tvrdeći da ju je fizički zlostavljao, te da joj je tokom jedne svađe i slomio prst.

"Redovno sam odlazila kod psihijatra dok sam bila u braku i pila sam antidepresive i druge lekove kako bih mogla da funkcionišem", rekla je tada.

Ipak, glumica je pre smrti, 2014. godine, rekla da su optužbe na njegov račun bile lažne, dok glumac od 1999. uživa u braku sa šminkerkom Džilijan Fink s kojom ima troje dece.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track