STRANCIMA POKAZIVALA GDE JOJ JE SIN IZGUBIO NEVINOST: Slavni glumac prošao kroz TORTURU sa svojom majkom Bila je OPSEDNUTA sa mnom
Foto: Profimedia

ponašala se kao zaluđena obožavateljka

STRANCIMA POKAZIVALA GDE JOJ JE SIN IZGUBIO NEVINOST: Slavni glumac prošao kroz TORTURU sa svojom majkom Bila je OPSEDNUTA sa mnom

Pop kultura -

Glumac Metju Mekonahi (53) u nedavnom podkastu sa Dženom Krejmer otvorio je dušu o odnosu s majkom Meri Mekejb (91), s kojom godinama nije imao nikakav kontakt.

'Pokušao sam da je promenim. U periodu od osam godina imali smo otuđeni odnos, a nisam joj mogao reći ništa više osim: 'Ćao mama, dobro sam, volim te', podelio je glumac.

naočare, Metju Mekonahi
foto: Printscreen/Instagram

Kako navodi, razlog minimalne komunikacije s majkom leži u činjenici da je sve njihove privatne razgovore prenosila medijima. Jednom prilikom pojavila se emisiji 'Hard Copy' gde je iznosila sav njegov 'prljavi veš', a čak je i dovodila ljude u njegovu sobu govoreći: 'Ovde je izgubio nevinost'.

Metju Mekonahi
foto: Profimedia

Mekonahi nije mogao da se pomiri s činjenicom da mu se majka ponaša poput zaluđene obožavatejke, pa je osmislio strategiju pomoću koje će testirati njenu iskrenost.

Metju Mekonahi
foto: Profimedia

'Delio sam s njom neke specifične detalje iz života kako bih video koliko će toga podeliti s medijima. Rekao sam joj da joj sve ovo govorim u poverenju, i da mora znati da očuva iskrenost između nas', rekao je.Ovaj plan delovao je samo neko vreme, a Mekejb je svoje ponašanje smatrala bezazlenim.

Metju Mekonahi
foto: printscreen/instagram/officiallymcconaughey

Ništa bolji odnos Meri nije imala ni sa snajom, Kamilom Alves, koju je na početku njihove veze svojim ponašanjem dovodila do ludila.

'Zvala me imenima njegovih bivših devojaka, počela bi da priča na španskom na vrlo čudan način. Ponižavala bi me. I takve svakakve stvari', ispričala je brazilska manekenka.

Metju Mekonahi, Treće Dete, Kamila Alveš

Uprkos svemu, njih dve su uspele da izglade odnos, a svo troje danas koriste svaku priliku za provođenje zajedničkog vremena.

(Kurir.rs/Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track