ŽELE PO SVAKU CENU DA STEKNU SLAVU POPUT BEKAMOVE: Dejvidov sin i snaja rešili da krenu njihovim STOPAMA, evo šta stoji IZA SVEGA
Foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

žele vlastiti brend

ŽELE PO SVAKU CENU DA STEKNU SLAVU POPUT BEKAMOVE: Dejvidov sin i snaja rešili da krenu njihovim STOPAMA, evo šta stoji IZA SVEGA

Pop kultura -

Nakon što je dokumentarni serijal 'Bekam' krenuo prošle nedelje na Netflixu i dobio visoke ocene kritike, ovaj striming servis počeo je pregovore s Bekamovim sinom i snajom o rijaliti programu.

Bruklin (24), najstariji je sin Viktorije (49) i Dejvida (48) Bekama, a prošle godine oženio se američkom glumicom Nikolom Pelc (28). Budući da Bruklin još nije odlučio čime će se tačno baviti u životu, verovatno bi mu ovaj šou dobro došao da se okuša i uživo pred kamerama, a Netflixova ponuda je sigurno velikodušna.

Bruklin Bekam, Nikola Pelc
foto: MIKE GOULDING / UPI / Profimedia

Ali novac i nije toliko presudan jer i Nikola, kao i njen mlađani suprug, dolazi iz dobrostojeće porodice. Nikolin 81-godišnji otac Nelson Pelc ima investicijski fond i okreće milijarde dolara. Majka joj je Klaudija Hefner Pelc (68), bivši model, a danas poslovna žena i Nelsonu Pelcu rodila je ukupno osmoro dece.

Bruklin Bekam
foto: Printskrin/Instagram

Nikola pokušava da se afirmiše kao glumica. Debitovala je u božićnoj komediji 'Bitka za Božić' iz 2006. a od tada je glumila u još nekoliko komedija i nekoliko naučno-fantastičnih filmova i kriminalističkoj tv-seriji 'Bates Motel'. Izdržala je pritisak slave do druge epizode druge sezone.

Bruklin je do sada pokušavao svašta. Bio je najpre model, zatim se okušao kao umetnički fotograf, a neko vreme je silno želeo da postane kuvar. 'Proslavio' se videom na YouTubeu u kojem je dao recept za svoje omiljeno jelo - sendvič. Nakon što su ga fanovi isprdali, prestao je da govori o karijeri kuvara.

Iz Netflixa kažu da Bruklin i Nikola jedva čekaju da pokažu kakva je zapravo njihova ljubav i kakvi su njih dvoje kad su unutar svoja četiri zida. Nažalost njihova šira porodica neće biti uključena u rijaliti, nego bi Bruklin i Nikola hteli da stvore od sebe vlastiti brend kao što su to učinili Dejvid i Viktorija.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Instagram/victoriabeckham

Problem je što su baš ostali članovi porodice puno zanimljiviji i od Bruklina i od Nikole i bilo bi zanimljivo videti uživo Nikolinog oca Nelsona i majku Klaudiju Hefner na porodičnom ručku s Dejvidom i Viktorijom i što bi im nerealizovani kuvar Bruklin pokušao da skuva za porodični ručak ili večeru.

Osim toga, nedavno su se pojavile glasine da Viktorija i snaja Nikola baš i nisu u najboljim odnosima i da je već došlo do svađe između dve najvažnije žene u Bruklinovom životu. Ako se bolje pogleda fotografija s premijere Netflixovog serijala 'Bekam' može se videti da Nikola baš ne izgleda oduševljeno, dok je Viktorija Bruklinu zbog Nikole okrenula leđa, pa glasine možda i imaju smisla.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track