BRUS VILIS SNIMLJEN U RETKOM IZLASKU: Nakon teške dijagnoze sve ređe je u javnosti, a evo kako sad izgleda (FOTO)
Foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

UHVAĆEN U VOŽNJI AUTOMOBILOM

BRUS VILIS SNIMLJEN U RETKOM IZLASKU: Nakon teške dijagnoze sve ređe je u javnosti, a evo kako sad izgleda (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Brus Vilis (68) ovih dana je viđen tokom vožnje automobilom u Los Anđelesu. Ovog puta bio je u društvu svog telohranitelja, a delovao je poprilično ozbiljno.

Vilis se retko pojavljuje u javnosti, posebno otkako je prošle godine s obožavateljima podelio da boluje od afazije, odnosno gubitka govora. Kao da ni to nije bilo dovoljno, početkom ove godine voljenom glumcu je dijagnostikovana frontotemporalna demencija. Zbog teškog zdravstvenog stanja morao je da se povuče iz sveta glume, a danas najviše vremena provodi sa suprugom Emom Heming Vilis (45), s kojom ima dve ćerke.

Brus Vilis
foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona putem društvenih mreža izveštava zabrinute obožavatelje o njegovom stanju, a ovih dana je na svom je Instagram profilu informisala pratioce o važnosti podizanja svesti o demenciji.

"Na kraju dana, volela bih da vidim lek, tretman za ovu bolest, a ako ne podignemo naše glasove, proći će ravno pored nas. Stoga, podignite svoj glas", rekla je.

Podsetimo, Ema je u razgovoru s Hodom Kotbom u emisiji "Today" na NBC-u otkrila i nove detalje stanja Brusa Vilisa. Kotb je pitala Emu da li je njen suprug svestan svog stanja, na šta je ona odgovorila: "Teško je znati. Ono što sam naučila je da je demencija teška. Teško je osobi s dijagnozom. Teško je i porodici. I to nije ništa drugačije ni za Brusa, ni za mene, ni za naše devojke", rekla je.

Vilis se zbog bolesti još više zbližio i s bivšom suprugom, Demi Mur (60), s kojom je bio 13 godina u braku i dobili su tri ćerke.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:19

RAŠA BUKVIĆ OTKRIO KAKAV JE ZAPRAVO BRUS VILIS: Radili smo 6 meseci, dotakli smo se privatnih stvari OVO JE RAZLIKA IZMEĐU NAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track