GLUMAC (50) OSTAVIO SLAVNU PEVAČICU I DECU ZBOG 20 GODINA MLAĐE: Nova devojka mu je trudna, a sad je priznao da je napokon srećan
Foto: Profimedia

FOTO

GLUMAC (50) OSTAVIO SLAVNU PEVAČICU I DECU ZBOG 20 GODINA MLAĐE: Nova devojka mu je trudna, a sad je priznao da je napokon srećan

Pop kultura -

Džoš Dumel otkrio više o svom braku sa Fergi. Ako ne znate, 50-godišnji glumac i 48-godišnja pevačica rastali su se u septembru 2017. nakon 8 godina braka. Godinama kasnije, Džoš otvoreno govori o prihvatanju svojih korena i preseljenju u Severnu Dakotu, a usput objašnjava i šta se dogodilo sa Fergi i zašto nije uživao u holivudskom načinu života.

Džoš Dumel
foto: AG Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

O svom boravku u Holivudu, on je na razgovoru sa Grahamom Bensingerom rekao:

- Mislim da se nikada nisam osećao prijatno sa svim tim. Bilo mi je mnogo. Samo mi je nedostajala jednostavnost onoga ko sam zaista, znaš? Ja jednostavno nisam momak kome je prijatno da ide na crvene tepihe. I radeći sve te holivudske stvari. Holivud i LA i ceo taj životni stil mogu da isisaju dušu iz tebe ako nisi pažljiv.

Džoš je otkrio više i o svom životu u Severnoj Dakoti i pronalaženju ljubavi sa svojom novom ženom Odrom (29) s kojom se baš dobro slaže uprkos razlici u godinama.

Fergi
foto: Ron Wolfson / Everett / Profimedia

Naravno, mnoge je oduvek intrigiralo zašto su se on i Fergi rastali.

- Pomirio sam se sa tim delom svog života. Ona i ja imamo odličan odnos i oboje odgajamo našeg dečaka u dogovoru. Ništa se loše nije desilo. Lepo smo se proveli. Mislim da smo nekako prerasli jedno drugo i imali smo veoma različite interese. Što sam bio stariji, to sam više želeo da dođem ovde. Ovo nije za nju. Ali nema ljutnje... Ja sam veoma srećan što je ona dobar čovek, zaista jesam, poručio je Džon.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track