KO JE NEKOLIKO DECENIJA MLAĐA DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG: Obožava LUKS PUTOVANJA, pozira u bikiniju a evo koji je fakultet završila
Foto: Instagram/sasa.golubovic.neofficial

OSVOJILA NJEGOVO SRCE

KO JE NEKOLIKO DECENIJA MLAĐA DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG: Obožava LUKS PUTOVANJA, pozira u bikiniju a evo koji je fakultet završila

Pop kultura -

Glumac Lazar Ristovski nakon razvoda od Danice Ristovski ponovo uživa u ljubavi, i to sa nekoliko decenija mlađom glumicom Anicom Lazić.

Anica i Lazar sarađivali su zajedno na seriji "Drim tim", a Ristovski je govorio o dolasku svoje sadašnje devojke u seriju.

- Moja nova junakinja je devojka sa sela koja dolazi u veliki grad, zapošljava se u gigantskoj firmi, govori nekoliko svetskih jezika i želi da uspe u poslovnom svetu. Na snimanju vlada osećaj pravog drim tima. Ova ekipa je sastavljena od nekoliko manjih koje čine jedan savršen tim. Pošto je fudbal uglavnom muški sport, žene moraju da se bore da dođu do izražaja. Ja se konkretno borim, čini mi se, mojim kostimima. Videćete da su zaista upečatljivi toliko da me čak kolege zezaju da sam kao šetajući semafor. Žene su svakako jako važan sastojak i ovog "Drim tima" - istakao je tada Lazar Ristovski.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Inače, kod Anice na Fejsbuk profilu piše da je završila Treću beogradsku gimnaziju, kao i muzičku školu, a zatim i Univerzitet u Padovi, odsek Psihologija.

Sudeći po fotografijama na njenim društvenim mrežama, Anica je vrlo vezana za porodicu, pa često deli fotografije oca i majke, a ima i sestru i dva brata.

Takođe, ona često putuje, pa tako ima fotografije iz Praga, Berlina, Pariza, Maldiva, Crne Gore, Hrvatske, Dubaija, Istanbula i drugih destinacija.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

08:39

DANICA RISTOVSKI: Trudim se da budem nevidljiva na setu sa Lazom! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track