"SUROVO JE I JEZIVO" Srpska glumica koju smo svi obožavali pobegla iz RATOM zahvaćenog Izraela: "Bežali smo u skloništa"
Foto: Facebook

VRATILA SE U SRBIJU

"SUROVO JE I JEZIVO" Srpska glumica koju smo svi obožavali pobegla iz RATOM zahvaćenog Izraela: "Bežali smo u skloništa"

Pop kultura -

Specijalizovani let Er Srbije sa našim državljanima koji su evakuisani iz Izraela stigao je sinoć u Srbiju, a u njemu bila je i glumica Marija Jakšić, koju domaća publika najviše pamti po ulogama u filmovima "Mi nismo anđeli 2", "Mala noćna muzika" i seriji "Mješoviti brak".

Poznata glumica je po sletanju otkrila kakvo je stanje u Izraelu.

Marija Jakšić
foto: Pritnscreen/Fb

- Bežali smo u skloništa, potpuno je neprijatno. Mladi ljudi se pakuju uveče u uniforme i sa malim torbama ih izvoze u rat. Nije prijatno, naravno, kako bi bilo prijatno, surovo je i jezivo. Strašna je frka i panika oko aviona, oko izlaza iz zemlje. Ovde su imali sedam mesta, neki Srbi su ostavljeni da čame tamo. Karta ne može da se kupi onlajn - rekla je ona za Telegraf.

Kako je dalje naglasila, Srba još uvek ima u Izraelu.

- Da, da. Ima ih. Kao što rekoh, karte onlajn ne mogu da se kupe - dodala je ona.

Marija Jakšić
foto: Facebook

Podsetimo, kada je bila na vrhuncu slave, Marija je napustila Srbiju, jer, kako je rekla u jednom intervjuu, nije bila srećna.

Već dugi niz godina Marija živi u Indiji, gde se i udala, te odlučila da napusti glumu i posveti se svojoj velikoj ljubavi - jogi. Postala je instruktorka joge, ljubav prema ovoj veštini deli i sa suprugom Markusom Venigerom, koji je svetski poznat učitelj joge.

Dobili sina kojem su dali ime - Tesla.

(Kurir.rs/ Telegraf)

Bonus video:

09:34

NACIJA U ŠOKU: POLA MILIONA IZRAELACA U SLUŽBI ODBRANE! Uživo iz Tel Aviva, Izrael Dojč: Jasno je da su se mesecima PRIPREMALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track