30 GODINA ODBIJA DA SE UDA ZA NJEGA: Ovo je partnerka glumca Tike Stanića, sa kojom ima dvoje dece, a NJIHOVA PRIČA JE FILMSKA
Foto: Marina Lopičić

možda niste znali

30 GODINA ODBIJA DA SE UDA ZA NJEGA: Ovo je partnerka glumca Tike Stanića, sa kojom ima dvoje dece, a NJIHOVA PRIČA JE FILMSKA

Pop kultura -

U svojoj bogatoj karijeri dugoj više od 40 godina, Tihomir Stanić, odigrao je veliki broj uloga, od kojih su najpoznatije glavne role u „Henriku IV“, „Divljem medu“, "Svetom Georgiju“.

Oživeo je lik Kralja Aleksandra u u seriji “Kraj dinastije Obrenović”, u filmovima Zdravka Šotre je uglavnom igrao naratora Stevana Sremca…

Tihomir Stanić
foto: Damir Dervišagić

Iako je decenijama popularan među publikom, Tika retko govori u javnosti o svom privatnom životu. Zbog toga, svako njegovo pojavljivanje privlači veliku pažnju poštovalaca njegovog rada.

U proteklih desetak godina Tika je nizao sjajne uloge i čini se da je radio "punom parom“. Uprkos činjenici da je veoma posvećen glumi ne može se poreći da je slavni glumac uspeo da napravi savršen balans između privatnog i poslovnog života.

Naime, ljubavni život Tihomira Stanića je veoma interesantan. Pre svega jer je, kako i sam kaže, prvi brak, u koji je uplovio 1979. godine na drugoj godini fakulteta, završio uspešno. Sa bivšom suprugom, inače Belgijankom Lilijanom Luis Vermiš je u sjajnim odnosima.

- Moj brak pre ovog nije bio neuspešan. Bio je uspešan, samo je trajao deset godina. Jako je uspešan bio, i sad sam u jako dobrim odnosima sa bivšom ženom. I posle sam išao u Belgiju. Desilo se tako da se završio taj brak. Upoznao sam Sofijinu majku, pa sam se zaljubio, zato je taj brak prekinut - rekao je glumac gostujući u jednoj emisiji.

On je otkrio i da je njegovo poznanstvo sa drugom suprugom Jelenom Mijović promenilo mnogo toga.

- Upoznali smo se na aerodromu. Vraćao sam se sa festivala u Edinburgu. Postoji i snimak čak kad je upoznajem. Rekli su mi: ‘Vidi, kako je lepa devojka’, i ja joj priđem. Neko iz ekipe koja je bila sa mnom je snimio, imam i dan danas to - ispričao je Tika.

Ljubavna priča Tihomira Stanića dogodila se pre 30 godina. Glumac se s radošću seća te 1992. godine kada je sa lepom Jelenom dobio prvu ćerku, Milenu Hanu, a jedanaest godina kasnije mezimicu Sofiju Nađu. Ipak, sa Jelenom nikada nije ušao u brak.

- Jelena, moja sadašnja partnerka, neće da se uda za mene. Nedavno sam je ponovo zaprosio, odbila je - priznao je glumac, koji čini se neće prestati da pokušava, iako su oboje svesni da im papir ništa ne znači.

(Kurir.rs/Glossy)

Bonus video:

10:52

TIHOMIR STANIĆ OTKRIO NAJVEĆU TAJNU SERIJE UBICE MOG OCA Sledeća sezona će se baviti OPASNIM društvenim problemom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track