DRASTIČNA PROMENA IMIDŽA TAMARE DRAGIČEVIĆ: Prelepa glumica uradila nešto potpuno neočekivano! Ovakvu je još nismo videli! (FOTO)
Foto: Printscreen

ZA SVE JE KRIVA ULOGA

DRASTIČNA PROMENA IMIDŽA TAMARE DRAGIČEVIĆ: Prelepa glumica uradila nešto potpuno neočekivano! Ovakvu je još nismo videli! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Tamara Dragičević godinama slovi za jednu od traženijih srpskih glumica. Popularnost je stekla u seriji “Miris kiše na Balkanu”, proslavila se ulogom u filmu “Montevideo, bog te video”, a maestralno je oživela lik legendarne pevačice Silvane u filmu „Toma“ 2021. godine.

Šarmantna umetnica aktivno radi i u pozorištu, stalni je član Ateljea 212, a za potrebe uloga neminovne su i transformacije.

Tamara je široj javnosti prepoznatljiva kao brineta i mnogi ne mogu da je zamisle sa drugom bojom kose. Verovatno jer su navikli da je gledaju u takvom izdanju. Ona izuzetno vodi računa o svom izgledu i nezi kose i gde god da se pojavi na javnim dešavanjima ima tip top sređenu frizuru.

Tamara Dragičević
foto: Printscreen

Iako je privatno verna smeđoj kosi, za uloge koje tumači nekad je potrebno promeniti i boju kosu. Nakratko. Jednu takvu promenu Tamara je predočila svojim pratiocima na Instagram storiju, a budući da je fotografija nastala u šminkernici gde se vidi da je ulepšavaju, po svemu sudeći za ovu transformaciju „krivac“ je uloga.

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs)

Bonus video:

01:03:06

REALNA PRIČA TAMARA DRAGIČEVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track