TRPEO NASILJE, GODINAMA KRIO OD MEDIJA, A OVAJ SKANDAL GA PRATI CELOG ŽIVOTA: Evo kako sada izgleda najmlađi sin Majkla Džeksona
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

FOTO

TRPEO NASILJE, GODINAMA KRIO OD MEDIJA, A OVAJ SKANDAL GA PRATI CELOG ŽIVOTA: Evo kako sada izgleda najmlađi sin Majkla Džeksona

Pop kultura -

Blanket Džekson najmlađe je dete čuvenog kralja popa Majkla Džekson. Danas 21-godišnji mladić rođen je kao Majkl Džekson Mlađi, ali poznatiji je pod već spomenutim nadimkom - Blanket (ćebence). Javnost ga je upoznala kad je imao samo 9 meseci, a to njegovo pojavljivanje vezano je uz skandal koji i dan danas mnogi pamte.

Kad je preminuli kralj popa, Majkla Džekson, u novembru 2002. godine boravio u Berlinu, fanovima je s balkona predstavio dvoje starije dece, ćerku Paris i sina Princa, a onda je na red došao i Blanket.

Majkl ga je u jednom trenutku preneo preko ograde balkona i doslovno ''mahao'' s njim. O tom nemilom događaju tada se puno pisalo jer su mnogi zaključili da je tim postupkom muzičar dete doveo u opasnost.

Blanket Džekson
foto: MARK DAVIS / Getty images / Profimedia

Za razlliku od spomenutih Paris (20) i Princa (22), Blanket danas zazire od medija. Još dok je bio živ otac ga je skrivao od kamera i bliceva fotoaparata tako što bi mu stavljao maske na lice, a nakon što je pevač preminuo Blanket se potpuno povukao iz javnosti. Zbog nadimka koji nosi u često je bio meta ismevanja i brutalnog maltretiranja u školi.

Posljednji put je viđen u društvu 26-godišnjeg brata Princa s kojim je obeležio očev 65. rođendan u jednom restoranu u Las Vegasu. Tačnije, pojavili su se u poznatom "Mandalay Bay Resort and Casinu", istom mestu gdje je održan spektakularni "Michael Jackson ONE show Cirque du Soleil", a čak su pristali i na kratko druženje s obožavateljima pokojnog kralja popa.

Blanket se tamo pojavio obučen u crno od glave do pete, a zaštitni znak mu je duža tamna kosa, baš kao i njegovom starijem bratu.

Blanket Džekson
foto: Brian Prahl / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Niko nije ni znao kako izgleda dok ga krajem 2021. godine paparaci nisu ulovili u Kalabasasu u Kaliforniji, a saznalo se i da je tamo prošle godine, nakon što je postao punoletan, kupio vilu vrednu 2,6 miliona dolara.

Tada je čak napravio presedan krajem kako bi za "Good Morning Britain" govorio o temi klimatskih promena, a tada je novinare proveo i po svojoj kući i pokazao nekoliko stvari koje su pripadale njegovom ocu.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track