"BIO JE SVEŠTENIK I FIZIČKI ME JE KAŽNJAVAO" Slavnu pevačicu deda TUKAO zbog bizarnog razloga
Foto: Saquan Stimpson / Zuma Press / Profimedia

PRISETILA SE DETINJSTVA

"BIO JE SVEŠTENIK I FIZIČKI ME JE KAŽNJAVAO" Slavnu pevačicu deda TUKAO zbog bizarnog razloga

Pop kultura -

"Ne razumem zašto je to trpela", pitali su se mnogi nakon što je američka kantri pevačica Doli Parton (77) otkrila u intervjuu za The Guardian detalje iz svog privatnog života. Najpre je istakla kako je stihove za hit "Jolene" napisala sama i da je opis temeljila na stvarnoj osobi, ženi koju je često znala da vidi u gradu gde je odrasla.

"Uvek je bila kičasto odevena, imala je crveni ruž i duge crvene nokte. Nosila je miniće i majice s dubokim dekolteom i meni je bila predivna. Govorili su svi da izgleda jeftino, a ja sam htela da se oblačim baš poput nje", govorila je Doli.

Doli Parton
foto: Profimedia

Ipak, nije mogla da uradi sve što je htela jer se stil oblačenja dotične gospođe nije svideo Dolinoj porodici. Najviše je smetao njenom dedi, koji je bio sveštenik. Znao je i fizički da je kažnjava, ali Doli je rekla kako joj to nije smetalo.

Doli Parton
foto: Profimedia

"Iako sam bila osetljiva, nije mi smetalo. Bila sam spremna to da istrpim", ispričala je i dodala kako bi sve učinila samo da se obuče kao i žena koja joj je bila uzor. Atraktivno odevanje za nju je značilo beg od nametnutih pravila. Doli je u braku s Karlom Dinom (81) više od 50 godina, a retko se mogu videti zajedno. Upravo su tako i hteli. Upoznali su se 1964, kada se preselila u Nešvil i započela muzičku karijeru. Pevačici su u njenim 30-im rekli kako neće moći da ima decu, a ona je ispričala da nikada to i nije htela za sebe.

Doli Parton
foto: Profimedia

Za razliku od Doli, njena majka je većinu vremena bila kod kuće s decom.

'Verujem da Bog nije svakome predodredio decu", zaključila je Parton.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:08

ANDRIJA MILOŠEVIĆ O ŽIVOTU: Majka je skupljala novac šest meseci da bi mi kupila duksericu, čuvao sam ovce

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja