LOŠE VESTI O STANJU BRUSA VILISA Prijatelj mu bio u poseti, a njegove reči ne ulivaju nadu: "U njemu više nema radosti življenja"
Foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

TUGA

LOŠE VESTI O STANJU BRUSA VILISA Prijatelj mu bio u poseti, a njegove reči ne ulivaju nadu: "U njemu više nema radosti življenja"

Pop kultura -

Nakon što se prošle godine pročulo da mu je dijagnostikovana demencija, fanovi Brusa Vilisa vrlo su tužni i zabrinuti za naglo prekinutu karijeru svog omiljenog glumca.

Snimci koje deli njegova porodica uvek daju malo nade, ali njegov kolega Glen Gordon Keron sada je otkrio pravo stanje glumca.

Nakon posete Brudu, Glen je u intervjuu za Page Six rekao.

Brus Vilis
foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

''Moj osećaj je da on samo prva tri minuta razgovora zna ko sam. Ne priča više, nekada je bio strastveni čitač, a sada je od toga odustao.''

''Sve te jezičke veštine više mu nisu dostupne. Kad ste s njim, znate da je on Brus i zahvalni ste što je tu, ali nema u njemu više radosti življenja'', dodao je.

Brus Vilis
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Brusu Vilisu je u martu prošle godine dijagnostikovana je afazija, moždani poremećaj koji utiče na sposobnost komunikacije, zbog koje se povukao iz glume, a u februaru ove godine dijagnostikovana mu je frontotemporalna demencija.

Brus Vilis
foto: Profimedia

"Frontotemporalna demencija je okrutna bolest za koju mnogi od nas nikad nisu čuli, a može da pogodi svakoga. Za ljude mlađe od 60 to je najčešći oblik demencije i raširenija je nego što mislimo jer za dijagnozu nekad trebaju godine. Danas je još neizlečiva, za šta se nadamo da će se promeniti u narednim godinama. Kako Brusovo stanje napreduje, nadamo se da će medijska pažnja podići svest o bolesti koju treba više istraživati", objasnila je tada u saopštenju Brusova porodica.

Brus Vilis
foto: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iza Brusa Vilisa je bogata karijera tokom koje je postao sinonim za akcionog junaka, a neki od njegovih najlegendarnijih filmova su "Umri muški", "Peti element", "Pakleni šund", "Šesto čulo" i mnogi dugi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track