S 59 GODINA SKINUO BAŠ SVE SA SEBE: Izvajano telo miljenika žena RASPAMETILO milione, a jedna stvar kod njega POSEBNO ZAPANJUJE
Foto: Twitter / ddp USA / Profimedia

IZGLEDA BRUTALNO

S 59 GODINA SKINUO BAŠ SVE SA SEBE: Izvajano telo miljenika žena RASPAMETILO milione, a jedna stvar kod njega POSEBNO ZAPANJUJE

Pop kultura -

Muzičar Leni Kravic raspametio je pratiteljke poslednjim snimkom koji je objavio na svom Instagramu.

Slavni gitarista je u kratkom snimku podelio isečke novog spota za pesmu ''TK421'', koji treba da izađe, a u spotu je bio potpuno go. Kratki kadrovi na kojima leži u kadi i samo rukom skriva svoj polni organ sve su raspametili.

Ništa ovo ne bi bilo čudno da tekst ne prati činjenica da Leni ima 59 godina, a na ovakvu mišićavu figuru može mu pozavideti veliki broj mnogo mlađih muškaraca.

''O, moj dragi Bože'', ''E, ovo se zove potpuna pažnja gledanja'', ''Zašto ovaj zapis traje dva sata?'', ''Koliko puta mogu ovo da lajkujem?'', pisali su mu pratioci.

Snimak je u samo nekoliko sati prikupio gotovo 300 hiljada lajkova.

Inače, Leni je već decenijama javnosti poznat po svom imidžu, a to su dredovi i crne velike sunčane naočare, a lepotan je izgledom uspeo da osvoji brojne poznate dame. U svojim mladim danima zavoleo je Lisu Bone, s kojom ima ćerku Zoi Kravic, a nakon razlaza ostali su u dobrim odnosima.

Nakon nje šuškalo se da ljubi i brojne druge lepotice - Nikol Kidman, Vanesu Paradi, Lisu Bone i Naomi Kembel, a koliko je poznato, muzičar je trenutno slobodan.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:49

PROCURIO ŠOK SNIMAK JANJUŠA SA PRIVATNE ŽURKE! Rijaliti igrač GO DO KOŽE, uzeo u ruke ovo: Ovakvog ga NIKAD NISTE VIDELI (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track