SRAMOTA, AKO NE ZNAŠ O ČEMU SE RADI, ĆUTI! Pevača prozvalim "ludim" jer se izblamirao za sve pare kada je pomenuo podršku i Izrael
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

nije mu to trebalo

SRAMOTA, AKO NE ZNAŠ O ČEMU SE RADI, ĆUTI! Pevača prozvalim "ludim" jer se izblamirao za sve pare kada je pomenuo podršku i Izrael

Pop kultura -

Pevač Džastin Biber našao se usred kontroverze na društvenim mrežama nakon što je na svom Instagram nalogu objavio poruku podrške Izraelu, na kojoj se nalazi fotografija razaranja u Gazi. On je objavu kasnije obrisao, ali to nije sprečilo ljude da ga dobrano iskritikuju.

Objava na kojoj je pisalo "Molim se za Izrael", izazvala je kritike kako njegovih obožavalaca, tako i šire javnosti.

Džastin Biber, Izrael, Gaza
foto: Printscreen/Tviter

Objava Džastina Bibera stigla je usled eskalacije nasilja u tom regionu, a na meti su stambene zgrade, pijace i džamije u Gazi nakon napada palestinskih terorista Hamasa na izraelske teritorije.

Obrisao sve u roku od sat vremena

Objava kanadskog pevača brzo je privukla pažnju, ali ne onakvu kakvu je očekivao. U roku od sat vremena, Biber je obrisao originalnu objavu i ponovo podelio poruku sa istom formulacijom, ali bez kontroverzne pozadine.

Prethodno je pisao na svom Instagram storiju, kako bi izrazio svoju nameru da ostane neutralan usred sukoba.

- Napasti sve Palestince ili sve Izraelce mi se čini pogrešnim. Ne interesuje me da biram stranu, ali me zanima da budem uz porodice koje su nam brutalno oduzete, napisao je na svom storiju.

Uprkos njegovom brzom uklanjanju objave, ona nije promakla nekima od njegovih skoro 300 miliona pratilaca. Kritike su bile brojne na društvenim mrežama, a korisnici su dovodili u pitanje Biberovo razumevanje situacije. Jedan korisnik Tvitera je izrazio svoje razočarenje, rekavši:

- Stvarno sramotno. Ako ne znaš o čemu pričaš, onda uopšte ne pričaj, dok je drugi kritikovao Bibera, nazvavši ga "ludim" jer je iskoristio fotografiju uništene Gaze dok je rekao da se "moli za Izrael".

Međutim, on nije jedini koji se ovako "ispalio", pa je i Kajli Džener izrazila svoju podršku Izraelu, a zatim obrisala objavu.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

00:28

Glumica Ivana Dudić pala u sevdah

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track