PRE 30 GODINA JE ZAVODILA ŠVARCENEGERA VRELIM PLESOM U SCENAMA O KOJIMA SE PRIČA I DANAS: Evo kako danas izgledaju slavni glumci
Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

foto

PRE 30 GODINA JE ZAVODILA ŠVARCENEGERA VRELIM PLESOM U SCENAMA O KOJIMA SE PRIČA I DANAS: Evo kako danas izgledaju slavni glumci

Pop kultura -

Od filma koji je proslavio glumicu Džejmi Li Kertis zbog zavodljivih scena plesa u donjem vešu prošlo je gotovo 30 godina, a njenog muža tada je u ''Istinitim lažima'' glumio Arnold Švarceneger.

Arnold Švarceneger, Džejmi Li Kertis
foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Njih dvoje nastavili su da nižu uspešne filmove u svojoj karijeri, a sada su se sreli nakon tri decenije, ali njihov izgled sada se uveliko razlikuje od onoga koji pamtimo iz hit-filma.

Tokom vikenda dve su zvezde pokazale podršku neprofitnoj organizaciji After-School All-Stars koja pomaže deci s niskim primanjima.

Džejmi se povodom toga javila na Instagramu s fotografijama s događanja, a za koje je obukla poznatu nemačku tradicionalnu nošnju dindrlicu.

"Da, moje ime je Ingeborg, ja sam iz Štutgarta. Volim način na koji se moji prijatelji oblače i dolaze u javnost za ciljeve koji pokreću njihove duše i srca'', napisala je Džejmi uz fotografije na kojima je pozirala s Arnoldom.

Par je takođe pozirao s kuvarom Hansom Rokenvagnerom, koji je takođe došao odeven u nemačku nošnju. A svoju nošnju imao je i Arnold koji je već nekoliko puta u životu viđen tako obučen, što ne čudi jer je i sam rođen u Austriji.

''Ooo, vidi ih'', ''Legende!'', ''Kako ste se promenili'', ''Opet zajedno!'', pisali su u komentarima srećni fanovi, a mnogi od njih spomenuli su i kako su ih gledali u tom slavnom filmu.

Arnold Švarceneger, Heder Miligan
foto: babiradpicture/Chr.Stiefl / Sipa Press / Profimedia

Film ''Istinite laži'' bio prvi film koji je koštao više od 100 miliona dolara. Švarceneger je glumio Harija Taskera, agenta američke vlade koji se bori da uravnoteži svoj dvostruki život špijuna sa svojim dužnostima porodičnog čoveka. Za svoju suprugu Helen Tasker, koju je glumila Džejmi, i njihovu ćerku Dejnu, Hari Tasker bio je samo prodavač softvera koji je često izbivao zbog poslovnih putovanja.

Kertis je za svoje izvođenje osvojila nagradu Zlatni globus za najbolju glumicu - filmski mjuzikl ili komedija i nagradu Saturn za najbolju glumicu. Zavodljive scene u kojima njen lik nije znao da zapravo pleše za supruga ostale su zauvek zapamćene u svetu filma.

Džejmi Li Kertis, Kristofer Gest
foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Džejmi danas ima 64 godine, Arnold 76, a u Holivudu i dalje konkurišu brojnim mlađim glumcima za sjajne uloge.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:47

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track