MISTERIJA BRAKA VILA I DŽEJDE SMIT: Nisu zajedno već 7 godina, a evo šta PLANIRAJU da urade u narednih 10 godina! Svet U NEVERICI
Foto: Profimedia

imaju čudan odnos

MISTERIJA BRAKA VILA I DŽEJDE SMIT: Nisu zajedno već 7 godina, a evo šta PLANIRAJU da urade u narednih 10 godina! Svet U NEVERICI

Pop kultura -

Slavni glumački par Džejda Pinket Smit (52) i Vil Smit (55) već sedam godina ne žive zajedno, otkrila je Džejda nedavno, a sada je progovorila i o detaljima njihovog odnosa za koji se mnogi pitaju - kako funkcioniše?

- Zašto se jednostavno niste rastali? - upitala je Džejdu voditeljka emisije u kojoj je glumica gostovala, prenosi Daily Mail.

Vil Smit, Džejda Pinket Smit
foto: Profimedia

- Ne želimo - odgovorila je.

- Volimo našu porodicu, volimo se međusobno. Sada je to više kao životno partnerstvo. Ali, za 10 godina... Ko zna - dodala je.

Vil Smit
foto: Reuters

Džejda nije htela da komentariše jesu li se ona i Vil dogovorili da viđaju druge ljude i brzo je promenila temu. No, hoće li se možda, umesto razvoda, pomiriti?

- Sve je stariji. Šta mislite ko će se brinuti za njega kada ostari? Ja. Ja ću se brinuti za njega - rekla je Džejda i tako poručila da se par očito nikada neće u potpunosti odvojiti.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track